Happy momlife

maxicosi nova 1
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Mijn gewonnen Maxi-cosi Nova

Een paar weken geleden spotte ik een winactie bij Trendymommy.nl waarbij je de Maxi-Cosi Nova kon winnen. Ik loop graag door het natuurgebied vlak bij ons huis en onze huidige kinderwagen is daar niet voor gemaakt. Ik deed dus mee aan de winactie en een paar weken later kreeg ik een e-mail dat ik had gewonnen en onze nieuwe kinderwagen mocht komen ophalen. Super tof! 

Vorige week woensdag reden wij naar Helmond naar het hoofdkantoor van Dorél waar bij Maxi-Cosi onder valt. Ik mocht zelf de kleur uitkiezen en wij kozen samen voor de kleur Sparkling Grey met vier wielen. De Maxi-Cosi Nova is een all terrain wagen en dat past goed bij de omgeving waar wij nu wonen. De banden zijn schokdempend en anti-lek ideaal! Daarnaast ziet het zitje voor Sofie er heel comfortabel uit en de bak (oria) waar Fleur in ligt heel comfortabel. Ook kun je er een autostoeltje op klikken. Je hebt er dus lang plezier van. Wat de kinderwagen nog unieker maakt is het inklap systeem. Met één druk vouwt hij zichzelf op. Geniaal! haha. Je hoeft het zitje er ook niet af te klikken zoals je bij vele andere kinderwagens wel moet doen. De banden kun je er makkelijk afhalen om hem nog compacter op te bergen of mee te nemen.

Ook heb je geen extra adapters nodig voor het plaatsen van de reiswieg. Voor het plaatsen van de Maxi-Cosi moet je wel adapters hebben, deze worden er standaard bij geleverd. De Maxi-cosi Nova heeft een gemiddelde boodschappenmand. Het is geen mega grote, maar er past een boodschapje onder. De zitting kun je twee kanten op plaatsen. Je kindje kan dus naar je kijken of de wijde wereld in. Dit vind ik zelf altijd heel fijn. Zo kan je kindje in het begin nog veilig naar zijn/haar mama kijken. De kinderwagen is makkelijk te besturen met één hand en de duwstang is verstelbaar. Zelfs Aron kan er achter lopen. Naast al de bovenstaande opties bevat het pakket ook direct alles wat je in eerste instantie nodig hebt. Er zit namelijk een handige regenhoes bij die je makkelijk kunt afristen.

Reiswieg Oria

Maxi-cosi heeft een reis die je kunt gebruiken op al hun wagens. ideaal dus! Hij is licht van gewicht en je klikt hem zo op je wagen. Daarnaast is de reiswieg helemaal op te vouwen en kun je hem makkelijk opbergen. Er zit een lekker warm dekje op die je er ook makkelijk af kunt halen tijdens mooie dagen. Aan de achterkant van de wagen zit het zogenoemde “kiekeboe” raampje waar bij je even kunt gluren naar je kindje of tijdens warme dagen omhoog kunt doen om zo je kindje wat frisse lucht te geven. De reiswieg is lekker groot, daar hou ik wel van dan kan je kindje lekker lang plat liggen in de bak. Het matrasje was tot mijn verbazing ook heel dik wat extra lekker ligt natuurlijk. Op de kap kun je een extra zonnekap bevestigen die beschermd tegen de zon, maar ook je kindje uit de wind kan houden. Daarnaast zit er ook een regenkap bij en een muggennet. Helemaal compleet dus! Aan de onderkant van de reiswieg zitten plasticen houders waardoor je de wieg ook als wiegje kunt gebruiken en hij gewoon mooi blijft. Daar ben ik zelf heel blij mee.

Wij zijn erg te spreken over de Maxi-Cosi nova. Hij wandelt heerlijk over bospaden heen, is lekker wendbaar en heeft een mooie, luxe uitstraling. Mocht je opzoek zijn naar een mooie betaalbare kinderwagen dan kan ik je zeker de maxi-cosi nova aanbevelen. 

Dit blog is niet gesponsord en er is ook niet gevraagd of ik dit wilde schrijven. Ik schrijf hem uit oprechte enthousiasme.
Facebook Comments

Share this post