IMG_0443
Comments (15)

Ik heb stiekem geduimd voor je 🙂

Wat geweldig en leuk een meisje! Ik ben blij voor jullie! De taart ziet er ook eens mooi uit. Wat lief dat Aron al een beetje gewend is. Ik ben natuurlijk hartstikke benieuwd naar de nieuwe kleertjes 😉 X, Judith

super blij zijn we voor jullie, en het was super gezellig gistermiddag.

gr henny (mama/oma)

Ja voel me ook onwijs gezegend! <3 Haha ik denk dat dat ook mijn reactie geweest zou zijn. Nu ik mag zwijmelen bij de meisjeskleding vind ik het erg lastig haha!

Superleuk! Ik vond het erg gezellig gisteren en ben blij dat je het een leuke verrassing vond 🙂 en met die kleertjes komt het vast wel goed, gewoon maar vaak langs de winkels en dan gaat het vanzelf beter hahaha ;-D

Ik vind het zo leuk voor jullie! En die taart is ook echt prachtig, erg leuk om het zo te laten weten aan iedereen. En nu verwachten we uiteraard wel shoplogs met een hoop meisjes spul ;). Geniet van de voorpret en het zorgvuldig uitzoeken van alles voor de kleine dame. En fijn dat Aron het ook leuk vind! Word vast een hele lieve zorgzame broer voor zijn zusje.

Super leuk!! Gefeliciteerd!

Mooi verwoord, ben heel blij voor jullie dat deze wens uitkomt!

Wat geweldig !!!! Gefeliciteerd met een meid !!!! En dus een koningskoppel ! Wat leuk !

Wat gaaf! En ik kan je vertellen; een jongen EN en meisje is het leukste wat er is 😉

Ik vind het echt ontzettend leuk dat er een meisje in je buik zit! Helemaal leuk dat je straks van beide 1 hebt, wat een zegening. Geniet lekker van de rest van je zwangerschap lieverd!

Wat ontzettend leuk!! Gefeliciteerd.

Aaaaah wat een te gek nieuws, ongelooflijk mooi! Wauw wat een spannend moment moest dat zijn geweest en echt een droom die uitkomt! Ben zo ontzettend blij voor jullie, wauw geniet ervan lieverd! <333

Gefeliciteerd! Wat een ontzettend mooi gevoel moet dat zijn! Lief ook van de 2 meiden die spontaan zijn langsgekomen, zo zonde als mensen ‘toevallig’ op het laatste moment afzeggen.

Wat super leuk, gefeliciteerd met die blije nieuws 😀

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP