zwanger

Gender Reveal: Onze baby is een……

Afgelopen zaterdag was een bijzondere dag, wij hadden die dag namelijk een pretecho gepland staan bij de Echotoon in Groningen. Een echo speciaal om erachter te komen wat het geslacht van Moempie  is.  Zenuwachtig was ik niet, wel reuze nieuwsgierig! Gelukkig kwam er aan die nieuwsgierigheid snel een einde. De verloskundige deed ook even een snelle check, en er waren geen opvallende afwijking te zien. Heel fijn!

Nu zijn jullie natuurlijk hartstikke nieuwsgierig naar het geslacht van Moempie en kan ik natuurlijk hele verhalen gaan vertellen over hoe het allemaal was maar daar hebben we allemaal niks aan haha! Het duurde niet lang voor wij in beeld kregen te zien wat het geslacht was. Geen twijfel mogelijk en over duidelijk, en daarom mogen wij dan ook heel hard roepen dat ons gezin aangevuld ga worden met een…….

Meisje!

IMG_0446

Het voelt als een droom die uit komt, want stiekem en heel diep van binnen vind ik een meisje echt heel erg leuk! Als klein meisje riep ik altijd al dat ik mama ging orden van een meisje. Ik vind mezelf echt een meisjes-mama dus hopelijk klopt dit over 23 week ook haha! Afgelopen zaterdag hebben wij het direct aan onze ouders en zussen (+aanhang) vertelt. En gisteren waren een aantal vriendinnen hier om het leuke nieuws te horen. Ik heb flink uitgepakt met een sweettable, en hier komt binnenkort een apart artikel over online. Ook werd ik verrast door Ida en Marjo, ik had op twitter gezegd dat ik taart over had doordat veel mensen hadden afgezegd. Ze hadden blijkbaar goed door hoe verdrietig ik hierdoor was en besloten om langs te komen. Super gezellig en super leuk!!

IMG_0439

Aron moest heel even wennen aan een zusje. Zijn eerste reactie was dan ook: Maar ik wil een broertje. Gelukkig was dit snel voorbij en vond hij het heel leuk om samen met ons de eerste kleertjes te kopen. Hij koos een mooi jurkje uit voor zijn zusje en ook Robert en ik kozen nog wat pakjes uit. Het is toch wel heel bijzonder (en moeilijk) om op jacht te gaan voor meisjes kleding.

Heel bijzonder ook eigenlijk dat de old-wife-tales die ik onlangs deed ook gewoon klopte. Dat de naald/trouwring aan een draadje boven mijn hand/buik ging draaien (wat betekend een meisje) ook klopt. En dat dromen over een meisje ook klopt. Soms, heel soms kloppen al die stomme fabeltjes toch wel.

Ik voel me ontzettend rijk en gezegend dat wij naast een jongen, in april een meisje mogen krijgen. Een rijkdom waar ik niet over had durven dromen. Ik ben dan ook ontzettend dankbaar dat dit ons gegund is. Dus bereidt je voor op naast een hoop stoere jongens spam, een hoop prinsessen spam! 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

15 Comments

 • Reply Olga

  Ik heb stiekem geduimd voor je 🙂

  27/10/2014 at 8:19 am
 • Reply Judith

  Wat geweldig en leuk een meisje! Ik ben blij voor jullie! De taart ziet er ook eens mooi uit. Wat lief dat Aron al een beetje gewend is. Ik ben natuurlijk hartstikke benieuwd naar de nieuwe kleertjes 😉 X, Judith

  27/10/2014 at 8:23 am
 • Reply henny kaldijk

  super blij zijn we voor jullie, en het was super gezellig gistermiddag.

  gr henny (mama/oma)

  27/10/2014 at 8:54 am
 • Reply Joyce

  Ja voel me ook onwijs gezegend! <3 Haha ik denk dat dat ook mijn reactie geweest zou zijn. Nu ik mag zwijmelen bij de meisjeskleding vind ik het erg lastig haha!

  27/10/2014 at 9:50 am
 • Reply Ida

  Superleuk! Ik vond het erg gezellig gisteren en ben blij dat je het een leuke verrassing vond 🙂 en met die kleertjes komt het vast wel goed, gewoon maar vaak langs de winkels en dan gaat het vanzelf beter hahaha ;-D

  27/10/2014 at 9:54 am
 • Reply Pauline - PSnim

  Ik vind het zo leuk voor jullie! En die taart is ook echt prachtig, erg leuk om het zo te laten weten aan iedereen. En nu verwachten we uiteraard wel shoplogs met een hoop meisjes spul ;). Geniet van de voorpret en het zorgvuldig uitzoeken van alles voor de kleine dame. En fijn dat Aron het ook leuk vind! Word vast een hele lieve zorgzame broer voor zijn zusje.

  27/10/2014 at 9:56 am
 • Reply Pauline

  Super leuk!! Gefeliciteerd!

  27/10/2014 at 11:05 am
 • Reply Jennifer

  Mooi verwoord, ben heel blij voor jullie dat deze wens uitkomt!

  27/10/2014 at 1:13 pm
 • Reply Miss Mags

  Wat geweldig !!!! Gefeliciteerd met een meid !!!! En dus een koningskoppel ! Wat leuk !

  27/10/2014 at 2:39 pm
 • Reply Sonja

  Wat gaaf! En ik kan je vertellen; een jongen EN en meisje is het leukste wat er is 😉

  27/10/2014 at 2:46 pm
 • Reply Jorien

  Ik vind het echt ontzettend leuk dat er een meisje in je buik zit! Helemaal leuk dat je straks van beide 1 hebt, wat een zegening. Geniet lekker van de rest van je zwangerschap lieverd!

  27/10/2014 at 9:55 pm
 • Reply Mahwish

  Wat ontzettend leuk!! Gefeliciteerd.

  28/10/2014 at 12:12 am
 • Reply Dagmar

  Aaaaah wat een te gek nieuws, ongelooflijk mooi! Wauw wat een spannend moment moest dat zijn geweest en echt een droom die uitkomt! Ben zo ontzettend blij voor jullie, wauw geniet ervan lieverd! <333

  28/10/2014 at 8:36 am
 • Reply Ingrid

  Gefeliciteerd! Wat een ontzettend mooi gevoel moet dat zijn! Lief ook van de 2 meiden die spontaan zijn langsgekomen, zo zonde als mensen ‘toevallig’ op het laatste moment afzeggen.

  28/10/2014 at 8:58 am
 • Reply Sas

  Wat super leuk, gefeliciteerd met die blije nieuws 😀

  28/10/2014 at 9:24 am
 • Leave a Reply