Happy momlife

img_3576-1
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Gelezen in januari 2024

Het is wel te merken dat ik wat meer rust in mijn leven heb. Ik begin weer lekker te schrijven, maar ik ben vooral ook lekker aan het ontspannen. Ik lees weer boeken op mijn e-reader en ik luister weer boeken als ik alleen thuis ben of als ik aan het wandelen of schoonmaken ben. In Januari las ik 3 boeken uit! En alle drie zijn ze een dikke aanrader voor jou!

Leven met de dood – verhalen van een uitvaartverzorger

Ik ben dol op boeken waarbij mensen vertellen over hun werk. Ik las al een boek over een spoedeisende hulp medewerkster en een boek over een kraamverzorgster. Nu was het tijd voor een boek over een uitvaartverzorger. Ergens ben ik altijd heel erg nieuwsgierig naar de uitvaart wereld en de dood. Ik vind het bijzonder hoe mensen dit werk kunnen doen en daardoor was dit boek ook heel interessant om te lezen. Iede geeft een kijkje in zijn werk, wat hij doet, wat hij heeft meegemaakt en geeft eigenlijk ook aan dat een uitvaart veel meer is dan wat wij veelal zien. Een mooi boek om te lezen! Je koopt hem hier!

De hulp

Ik wissel mijn boeken altijd af tussen cheesy chicklit boeken en psychologische thrillers. Het was weer eens tijd voor een psychologische thriller en dit boek las ik in twee dagen uit. De hulp gaat over een huishoudster die bij mensen in huis woont en werkt. Een bijzonder vrouw die de huishoudster/nanny probeert gek te maken. Uiteindelijk had de vrouw des huizes hier een heel bijzonder doel mee. Je moet dit boek echt lezen als je houdt van boeken die je niet weg kunt leggen haha! Ik ben op dit moment bezig in deel twee van deze reeks. Je koopt hem hier!

Burn-out

Ik heb al zoveel boeken van Sophie Kinsella gelezen, en ik denk met mij menig andere vrouw. Dit boek heb ik geluisterd via storytel. Het boek gaat over een meid die overwerkt raakt/ in een burn-out raakt. Ze gaat naar de plek waar ze als kind altijd kwam en ontdekt daar dat hele leven best leuk kan zijn als je rust hebt en dingen verandert. En natuurlijk zoals in elk boek van Sophie zit er een heerlijk liefdesverhaal in dit boek en pas op het einde merk je hoe het precies gaat eindigen. Heerlijk boek om even tussendoor aan te zetten of te gaan lezen. Je koopt het boek hier!

Heb jij ook nog boeken gelezen in januari?

Facebook Comments

Share this post