Happy momlife

shutterstock_393607117
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Geld besparen met je telefoon

Er zijn zoveel manieren om te besparen, maar wist je ook dat je prima kunt besparen met je telefoon? Je kunt bijvoorbeeld besparen door te kijken naar je abonnement en door te kijken naar verbruik. Simyo heeft bijvoorbeeld een mooie actie waarbij jij geld kan verdienen. Ik vertel je meer over deze actie en natuurlijk deel ik nog wat gouden tips om te besparen. 

Als jij klant bent bij Simyo kun je namelijk geld verdienen door nieuwe fans aan te melden. Als je ergens tevreden over bent dan wil je dit delen toch? Daarom heeft Simyo de Simyo Vriendendeal in het leven geroepen. Met de Simyo VriendenDeal kun je tot wel €10 euro verdienen per nieuw Simyo fan. Als één van je vrienden prepaid klant wordt kun jij een bedrag van €5,- verdienen en als ze een Sim Only abonnement afnemen dan krijg jij €10,- hoe tof is dat? En niet alleen jij hebt dit voordeel ook je vriend of vriendin die zich aanmeldt krijgt €10,-. Je krijgt het geld niet contant, maar als je bijvoorbeeld een abonnement hebt krijg jij €5,- of €10,- korting op je abonnement en heb je prepaid? Dan krijg je €5,- of €10,- extra beltegoed. Hierdoor bespaar je op je maandelijkse kosten en dat is natuurlijk wat iedereen wil, toch?

Andere tips om te besparen met je telefoon:

  • Gebruik op openbare plekken of thuis plekken Wifi
  • Ga voor Sim Only, sim only is maandelijks een stuk goedkoper en als je het uitrekent kun je voor minder een goede telefoon aanschaffen.
  • Kijk naar en flexibel abonnement. Wisselen je kosten? Dan kun je kijken naar een abonnement waarbij je maandelijks je bundel kunt aanpassen. Weet je dat je een maand meer kosten gaat hebben? Dan kun je het makkelijk omhoog zetten. Dit kan met de Sim Only abonnementen van Simyo.
  • Kies voor een betrouwbaar netwerk. Een netwerk dat langzaam is of gewoon slecht bereikbaar zorgt voor extra kosten, bijvoorbeeld als je een site extra moet laden. Heel erg zonde van je bundel. Simyo zit op het KPN netwerk en mijn ervaring hiermee is dat je eigenlijk nooit slecht bereik heb.

Heb jij nog tips om te besparen op je mobiele telefoonkosten? Of heb jij al eens geld verdiend met de Simyo vrienden dienst? 

Facebook Comments

Share this post