Happy momlife

kaartjes2go
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Geboortekaartjes van Kaartje2GO + WIN!

Als je zwanger bent mag je natuurlijk een geboortekaartje uitzoeken voor je kindje. Wij waren er snel over uit dat ook Fleur een kaartje moest gaan krijgen met een foto erop. Maar naast leuke kaartjes met foto’s heb je nog maar opties waaruit je kunt kiezen. Ik koos een aantal van mijn favoriete kaartjes uit bij kaartje2go.nl om hun kwaliteiten service te proberen en ik mag één van mijn volgers blij maken met een shoptegoed van €100 die je vrij kunt besteden bij kaartje2go.nl.

Geboortekaartjes

Kaartje2go heeft een heleboel verschillende geboortekaartjes. Ik zocht een aantal kaartjes uit die ik ook uit had kunnen kiezen voor Fleur. Er is een ruime keus waardoor er eigenlijk wel voor iedereen iets te vinden is. Zo heb je vierkante dubbele kaarten, maar ook toffe langwerpige kaartjes.  Je kunt de kaartjes helemaal naar eigen smaak een voorkeuren aanpassen waardoor een standaard kaartje nog best uniek kan worden. Hierboven zie je de kaartjes die ik leuk vind en bijna alle kaartjes hebben hier en daar wel een kleine aanpassing. Vaak alleen de tekst. Het is niet moeilijk en het programma spreekt voor zich. Als je kaartje klaar is kun je ervoor kiezen om het kaartje direct naar de geadresseerden te sturen, ideaal! Ook kun je nog kiezen uit verschillende papiersoorten ik koos voor de standaard variant en dit is prima. Het is mooi stevig en glimmend papier. Je hebt ook nog andere opties zoals linnen of parelmoer. Ook kun je kiezen uit verschillende enveloppen en kun je deze ook vooraf al laten bezorgen indien je de kaartjes zelf wilt gaan versturen. De postzegels moet je nog wel even zelf regelen natuurlijk.Ik heb kaartjes besteld en het is mij absoluut niet tegengevallen. Ze leveren een goede kwaliteit voor een prima prijs. Wanneer je de kaartjes voor 20:00 uur besteld op werkdagen heb je ze vaak de volgende dag wel binnen. Wel zo leuk met de geboortekaartjes van je kleine spruit.

Naast geboortekaartjes hebben ze nog meer categorieën en hebben ze ook kaartjes die je voor een verjaardag naar een bekende kunt sturen. Ik vind het ideaal en een fijne ontdekking voor mij in ieder geval.

WINNEN! 

Wil jij €100 shoptegoed winnen van Kaartje2go om bijvoorbeeld mooie geboortekaartjes te shoppen of misschien wel je trouwkaarten? Wat moet je hier voor doen:

  • Like de facebookpagina of instagram van Joyfromjoyce.nl
  • Laat een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet en waarvoor jij het shoptegoed zou willen gaan gebruiken.
De winactie loopt t/m donderdag 2 november. Lees voor het deelnemen de winactie voorwaarden goed door.
Facebook Comments

Share this post