Comments (21)

Oh wat tof! Ik zou het wel willen gebruiken om op regelmatige basis mensen een hart onder de riem te steken.

Ik doe graag mee voor een zwanger vriendinnetje die al heeeeeel gauw gaat bevallen! Hoop ik tenminste want ik verheug me op de baby

Facebook: An Na

Super leuk! Ik volg je op Insta (kimmoss1989) en op FB! Ik zou dit natuurlijk gebruiken voor de geboortekaartjes van ons kindje verwacht in januari!

Fijne winactie! Het lijkt me ook wel leuk om iemand blij te maken, daarom doe graag mee voor mijn zusje die gaat trouwen of voor een zwangere vriendin. Mocht ik winnen dan bedenk ik pas wie de gelukkige wordt 😉

Ik stuur zelf ook altijd via kaartje2go. Snelle bezorging, enkele kaart ook mogelijk. Vind ik altijd fijn. Maar ook dat je een eenmalige machtiging kan doen. Dus op elk moment kaartjes versturen.

Ik doe dan ook graag mee om mijn lieve familie en vrienden ook komend jaar weer verjaardagskaarten en kerstkaarten te sturen.

Ik doe mee!! Ik zou een toffe kerstkaart maken met mijn pasgeboren zoontje erop ♡

Ohh wat leuk! Mn vriend en ik zijn in verwachting van onze eerste kindje. Een hele verrassing omdat we in juli te horen kregen dat we geen kinderen konden krijgen. Beide studeren we nog, dit zou dus goed van toepassing komen als onze spruit in april geboren wordt

Zwanger van ons 3de kindje, dus geboortekaartjes zijn zeker welkom. Leuke dingen hebben ze er, wordt nog wat om daar een keuze tussen te maken dan.

Zo zwanger als maar kan, dus hier zou het gebruikt worden voor geboortekaartjes. Leuk assortiment hebben ze!

Ik ben 2 januari uitgerekend van ons 2de kindje en zou dus graag de 100 euro shoptegoed willen winnen 🙂

Wowww gaaf! Ik wil kerstkaartjes maken met een foto van ons zoontje. Onze eerste kerst met zijn drietjes, wat een feest!

Heerlijk om een voorraadje mooie kaarten te hebben voor mijn kleinkinderen, de Kerst en voor de mensen waar ik van hou.
Ik heb om privéredenen geen Facebook en instagram enz, maar volg je op bloglovin.
Graag waag ik een kansje.

ik doe graag mee!

Oeps ik had niet zo goed gelezen.. ik heb helaas geen facebook

Volg je via facebook en instagram. Ik zou dit tegoed gebruiken om kaartjes te sturen naar de nichtjes en neeftje. Omdat ze te ver weg wonen kunnen wij niet naar de verjaardagen gaan. Maar als de postbode dan een mooie kaart speciaal voor jou brengt, is het ook feest! En natuurlijk krijgt mijn oma van ruim 90 elke week een leuk kaartje in haar postbus in het verzorgingshuis. Ze komt haar kamer niet meer uit, haar stoel en bed is haar leven geworden. Ook dan zijn kaartjes met foto’s van de achterkleinkinderen een zonnestraalje op een dag.

In februari verwachten we ons eerste kindje dus de kaartjes zijn erg welkom! 🙂 Ik volg je blog al sinds de zwangerschap van Sophie (ook op instagram, heb geen facebook). Ik heb al snel even op de website gespiekt, er staan hele leuke kaartjes tussen! 🙂 Fingers crossed! X

waauw super leuk heb al veel ideetjes om uit te voeren

Ik heb zelf mijn geboortekaartjes hier ook besteld, ben er erg tevreden mee. Ik doe graag met deze winactie mee voor mijn beste vriendin die in januari haar eerste kindje verwacht

Ik volg je al jaren op insta 🙂 ik doe graag mee voor onszelf! Maar ik denk wel dat we voor een eigen ontwerp gaan.

Wat leuk! Ik zou het shoptegoed gebruiken om mensen te verrassen met hun verjaardag of gewoon op een momentje dat ze het nodig hebben. Ik volg je op facebook (lieke van veen) en instagram (liekevv24) Ik maak heel graag kans.

Oeps! Zie net dat ik alleen op fb heb gereageerd maar volgens mij had t onder je blog gemoeten doe voor de zekerheid hier ook nog maar og is er al een winnaar.. zo stom van meO zo leuk! Ons geboorte kaartje staat al helemaal klaar bij kaartje 2go! Dus zou echt vet gaaf zijn als we de prijs winnen! Hebben de trouwkaarten en 1e verjaardag en doopkaarten ook via kaartje2go gemaakt en wij zijn enorm tevreden over wat daar uit kwam rollen voor moois! Zou echt een leuke opsteker zijn voor ons♡♡

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP