Baby sponsored stories Winnen zwanger

Geboortekaartjes van Kaartje2GO + WIN!

Als je zwanger bent mag je natuurlijk een geboortekaartje uitzoeken voor je kindje. Wij waren er snel over uit dat ook Fleur een kaartje moest gaan krijgen met een foto erop. Maar naast leuke kaartjes met foto’s heb je nog maar opties waaruit je kunt kiezen. Ik koos een aantal van mijn favoriete kaartjes uit bij kaartje2go.nl om hun kwaliteiten service te proberen en ik mag één van mijn volgers blij maken met een shoptegoed van €100 die je vrij kunt besteden bij kaartje2go.nl.

Geboortekaartjes

Kaartje2go heeft een heleboel verschillende geboortekaartjes. Ik zocht een aantal kaartjes uit die ik ook uit had kunnen kiezen voor Fleur. Er is een ruime keus waardoor er eigenlijk wel voor iedereen iets te vinden is. Zo heb je vierkante dubbele kaarten, maar ook toffe langwerpige kaartjes.  Je kunt de kaartjes helemaal naar eigen smaak een voorkeuren aanpassen waardoor een standaard kaartje nog best uniek kan worden. Hierboven zie je de kaartjes die ik leuk vind en bijna alle kaartjes hebben hier en daar wel een kleine aanpassing. Vaak alleen de tekst. Het is niet moeilijk en het programma spreekt voor zich. Als je kaartje klaar is kun je ervoor kiezen om het kaartje direct naar de geadresseerden te sturen, ideaal! Ook kun je nog kiezen uit verschillende papiersoorten ik koos voor de standaard variant en dit is prima. Het is mooi stevig en glimmend papier. Je hebt ook nog andere opties zoals linnen of parelmoer. Ook kun je kiezen uit verschillende enveloppen en kun je deze ook vooraf al laten bezorgen indien je de kaartjes zelf wilt gaan versturen. De postzegels moet je nog wel even zelf regelen natuurlijk.Ik heb kaartjes besteld en het is mij absoluut niet tegengevallen. Ze leveren een goede kwaliteit voor een prima prijs. Wanneer je de kaartjes voor 20:00 uur besteld op werkdagen heb je ze vaak de volgende dag wel binnen. Wel zo leuk met de geboortekaartjes van je kleine spruit.

Naast geboortekaartjes hebben ze nog meer categorieën en hebben ze ook kaartjes die je voor een verjaardag naar een bekende kunt sturen. Ik vind het ideaal en een fijne ontdekking voor mij in ieder geval.

WINNEN! 

Wil jij €100 shoptegoed winnen van Kaartje2go om bijvoorbeeld mooie geboortekaartjes te shoppen of misschien wel je trouwkaarten? Wat moet je hier voor doen:

 • Like de facebookpagina of instagram van Joyfromjoyce.nl
 • Laat een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet en waarvoor jij het shoptegoed zou willen gaan gebruiken.
De winactie loopt t/m donderdag 2 november. Lees voor het deelnemen de winactie voorwaarden goed door.
Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

21 Comments

 • Reply Jolanda

  Oh wat tof! Ik zou het wel willen gebruiken om op regelmatige basis mensen een hart onder de riem te steken.

  27/10/2017 at 1:21 pm
 • Reply Anna

  Ik doe graag mee voor een zwanger vriendinnetje die al heeeeeel gauw gaat bevallen! Hoop ik tenminste want ik verheug me op de baby

  Facebook: An Na

  27/10/2017 at 2:40 pm
 • Reply Kim

  Super leuk! Ik volg je op Insta (kimmoss1989) en op FB! Ik zou dit natuurlijk gebruiken voor de geboortekaartjes van ons kindje verwacht in januari!

  27/10/2017 at 3:58 pm
 • Reply Marian B

  Fijne winactie! Het lijkt me ook wel leuk om iemand blij te maken, daarom doe graag mee voor mijn zusje die gaat trouwen of voor een zwangere vriendin. Mocht ik winnen dan bedenk ik pas wie de gelukkige wordt 😉

  27/10/2017 at 4:14 pm
 • Reply MarjonS

  Ik stuur zelf ook altijd via kaartje2go. Snelle bezorging, enkele kaart ook mogelijk. Vind ik altijd fijn. Maar ook dat je een eenmalige machtiging kan doen. Dus op elk moment kaartjes versturen.

  Ik doe dan ook graag mee om mijn lieve familie en vrienden ook komend jaar weer verjaardagskaarten en kerstkaarten te sturen.

  27/10/2017 at 5:54 pm
 • Reply Samantha Brouwers

  Ik doe mee!! Ik zou een toffe kerstkaart maken met mijn pasgeboren zoontje erop ♡

  27/10/2017 at 5:59 pm
 • Reply Desirée

  Ohh wat leuk! Mn vriend en ik zijn in verwachting van onze eerste kindje. Een hele verrassing omdat we in juli te horen kregen dat we geen kinderen konden krijgen. Beide studeren we nog, dit zou dus goed van toepassing komen als onze spruit in april geboren wordt

  27/10/2017 at 6:17 pm
 • Reply Goele H

  Zwanger van ons 3de kindje, dus geboortekaartjes zijn zeker welkom. Leuke dingen hebben ze er, wordt nog wat om daar een keuze tussen te maken dan.

  27/10/2017 at 7:49 pm
 • Reply Evi Huys

  Zo zwanger als maar kan, dus hier zou het gebruikt worden voor geboortekaartjes. Leuk assortiment hebben ze!

  27/10/2017 at 8:39 pm
 • Reply Adinda

  Ik ben 2 januari uitgerekend van ons 2de kindje en zou dus graag de 100 euro shoptegoed willen winnen 🙂

  27/10/2017 at 8:49 pm
 • Reply Liesbeth

  Wowww gaaf! Ik wil kerstkaartjes maken met een foto van ons zoontje. Onze eerste kerst met zijn drietjes, wat een feest!

  27/10/2017 at 9:28 pm
 • Reply Oma Will

  Heerlijk om een voorraadje mooie kaarten te hebben voor mijn kleinkinderen, de Kerst en voor de mensen waar ik van hou.
  Ik heb om privéredenen geen Facebook en instagram enz, maar volg je op bloglovin.
  Graag waag ik een kansje.

  28/10/2017 at 10:59 pm
 • Reply Lyn

  ik doe graag mee!

  28/10/2017 at 11:08 pm
  • Reply Lyn

   Oeps ik had niet zo goed gelezen.. ik heb helaas geen facebook

   29/10/2017 at 11:49 am
 • Reply Marian Zw

  Volg je via facebook en instagram. Ik zou dit tegoed gebruiken om kaartjes te sturen naar de nichtjes en neeftje. Omdat ze te ver weg wonen kunnen wij niet naar de verjaardagen gaan. Maar als de postbode dan een mooie kaart speciaal voor jou brengt, is het ook feest! En natuurlijk krijgt mijn oma van ruim 90 elke week een leuk kaartje in haar postbus in het verzorgingshuis. Ze komt haar kamer niet meer uit, haar stoel en bed is haar leven geworden. Ook dan zijn kaartjes met foto’s van de achterkleinkinderen een zonnestraalje op een dag.

  29/10/2017 at 8:51 pm
 • Reply danielle p

  In februari verwachten we ons eerste kindje dus de kaartjes zijn erg welkom! 🙂 Ik volg je blog al sinds de zwangerschap van Sophie (ook op instagram, heb geen facebook). Ik heb al snel even op de website gespiekt, er staan hele leuke kaartjes tussen! 🙂 Fingers crossed! X

  30/10/2017 at 7:37 am
 • Reply jessi

  waauw super leuk heb al veel ideetjes om uit te voeren

  30/10/2017 at 12:56 pm
 • Reply Iris

  Ik heb zelf mijn geboortekaartjes hier ook besteld, ben er erg tevreden mee. Ik doe graag met deze winactie mee voor mijn beste vriendin die in januari haar eerste kindje verwacht

  30/10/2017 at 2:42 pm
 • Reply Na

  Ik volg je al jaren op insta 🙂 ik doe graag mee voor onszelf! Maar ik denk wel dat we voor een eigen ontwerp gaan.

  30/10/2017 at 3:21 pm
 • Reply Lieke van Veen

  Wat leuk! Ik zou het shoptegoed gebruiken om mensen te verrassen met hun verjaardag of gewoon op een momentje dat ze het nodig hebben. Ik volg je op facebook (lieke van veen) en instagram (liekevv24) Ik maak heel graag kans.

  31/10/2017 at 5:10 pm
 • Reply Kathleen

  Oeps! Zie net dat ik alleen op fb heb gereageerd maar volgens mij had t onder je blog gemoeten doe voor de zekerheid hier ook nog maar og is er al een winnaar.. zo stom van meO zo leuk! Ons geboorte kaartje staat al helemaal klaar bij kaartje 2go! Dus zou echt vet gaaf zijn als we de prijs winnen! Hebben de trouwkaarten en 1e verjaardag en doopkaarten ook via kaartje2go gemaakt en wij zijn enorm tevreden over wat daar uit kwam rollen voor moois! Zou echt een leuke opsteker zijn voor ons♡♡

  05/11/2017 at 7:58 pm
 • Leave a Reply