zwanger

Geboortekaartje inspiratie

Nu wij weten dat we een kleine meid verwachten, kunnen we ook beginnen met inspiratie opdoen voor het geboorte kaartje. Aron zijn geboorte kaartje heeft Robert zelf gemaakt maar of hij er deze keer weer tijd voor heeft weten we niet. Daarom deden we samen alvast wat inspiratie op. 

Op het internet is onwijs veel keuze in geboorte kaartjes. Wij hebben inspiratie opgedaan bij MyCards.nl en vonden dat al een boel leuke ideetjes.  De leukste kaartjes heb ik verzameld maar ik moet toch echt nog even wennen aan al het roze.

♥ De meeste kaartjes die wij tegen kwamen zaten vol met steigerhout, ik vind het heel leuk in combinatie met het roze. Het eerste kaartje bevat sterretjes. Ik wil zelf een ster op het geboorte kaartje, en ik vind het geblokte en gestipte ook erg leuk.
♥  Het tweede kaartje is wat schattiger, wederom weer een hout printje en lekker veel roze.
♥  Het derde kaartje heeft ook weer een hout print, en ik vind de kleding op de waslijn super leuk lijken. Ik wil tijdens onze zwangerschapshoot ook een foto maken met een waslijn dus dan past dat weer perfect op het kaartje.
♥  Het vierde kaartjes is een kaartje in flyer vorm. Een foto maakt het kaartje persoonlijk en eigenlijk willen wij ook heel graag een foto op het kaartje. Ook vind ik krijtboard style erg leuk. Dit gebruiken ze ook op het kaartje, leuk!

♥ Dit kaartje sprak mij ontzettend aan. Ten eerste omdat er olifantjes op staan, leuk!! En ook gewoon de style van het kaartje vind ik erg leuk. Lekker vrolijk en opgewekt, alleen vind Robert hem persoonlijk iets te druk. Opzoek naar een andere dus 😉
♥  Een redelijk rustig kaartje, maar toch weer hel schattig. Ik vind het printje onwijs leuk en dat de naam in het hartje staat ook.
♥  Dit kaartje is met een foto erop, wat ik zelf heel leuk vind. Alleen moet je dus wel direct een mooie foto hebben. Maar als het goed is komt dit wel goed en vind ik dit kaartje dus heel leuk.
♥ Het laatste kaartje is mijn favoriet. Ik vind de style van het kaartje geweldig, met de verschillende valkjes en de diverse lettertypen.

Dit waren onze favoriete kaartjes, Robert gaat ook nog zelf wat proberen te ontwerpen als hij er tijd voor heeft. Welk kaartje is jullie favoriete kaartje? Mochten jullie het leuk vinden dan wil ik binnenkort het geboorte kaartje van Aron nog wel delen. Laat het maar weten in de reacties. 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

8 Comments

 • Reply Deirdre

  De geboortekaartjes van onze kinderen vind ik nog steeds favoriet omdat het uniek is. Jouw stijl vind ik erg leuk maar ik vind het een mode stijl, bijna iedereen heeft hetzelfde idee en dat vind ik jammer. Dit kaartje hadden we voor Aileen’s geboorte, Mike leek er op maar dan stoerder en met groene kleurtjes http://www.geboortedorp.com/collectie/meisjes-jongens-geboortekaart/geboortekaart-1204d-lieke.html

  30/10/2014 at 2:05 pm
 • Reply Odile

  Leuke kaartjes! Ik ben zelf wat meer van simpel en clean. Vind de kaartjes met foto’s erg mooi!

  30/10/2014 at 2:41 pm
 • Reply Lara

  Ik vind van boven en van onder de tweede het leukste! Het is misschien inderdaad niet heel erg origineel maar als je er zelf nog iets aan veranderd, of juist verschillende dingen combineert en een eigen foto toevoegt vind ik het al heel mooi hoor! Lijkt me leuk om Arons kaartje te zien! 🙂

  30/10/2014 at 2:42 pm
 • Reply Jess

  Schattig, het bovenstaande kaartje met de naam Tess is mijn favoriet.

  30/10/2014 at 4:31 pm
 • Reply Miss Mags

  Ik vind het eerste kaartje leuk ! Hier zijn we ook aan het bekijken wat voor kaartje we willen, voor een tweeling zijn er weinig “standaard” kaarten te vinden, althans die we mooi vinden. Waarschijnlijk gaan we dus zelf ontwerpen, maar voor een grafisch vormgever en een drukker is dat natuurlijk ook geen enkel probleem 😉

  30/10/2014 at 6:55 pm
  • Reply Joyce

   Aah leuk ben benieuwd! Mijn man is ook grafische vormgever, alleen heeft het te druk met zijn studie

   30/10/2014 at 8:11 pm
 • Reply Joyce

  Ja klopt haha! Vind ik ook

  30/10/2014 at 8:12 pm
 • Reply Gwen

  Benieuwd naar Arons kaartje idd! Die eerste vd laatste rij, die Robbert dhs te druk vindt komt het dichts in de buurt bij de onze hihi. Tekeningen en druk en kleurtjes 🙂

  31/10/2014 at 12:43 am
 • Leave a Reply