Happy momlife

lovy 1
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Geboortecadeau van de grote broer en zus van Lovy

Toen ik zwanger was van Fleur werd ik benadert door Laura van Lovy of ik een armbandje uit haar webshop wilde ontvangen. Super leuk, want Aron had Sofie ook een armbandje gegeven bij haar geboorte. Nu was het aan Aron en Sofie om hun nieuwe zusje een cadeautje te geven als ze geboren was en dat deed ik samen met Laura.

Ik ben altijd al dol  geweest op pareltjes, had ze voorheen ook altijd in mijn oren en ik had ringen met parels erin. Ik koos dan ook voor een armbandjes met pareltjes voor Fleurtje. Ik koos bij Lovy voor een mooi en klassiek model, ik vind dit altijd mooi staan bij verse baby’s. Aan het bedeltje heb zit een bedeltje met Fleur haar roepnaam erop en achterop staan de namen van Aron en Sofie. Zo weet ze altijd dat ze het armbandje van haar broer en zus heeft gekregen. Een mooi en bijzonder cadeau. Het armbandje wordt geleverd in een mooi en luxe bewaardoosje. Als je baby hem niet meer past kun je hem dus in haar bewaardoos doen voor later om terug te kijken. Het armbandje is gemaakt van echt zilver en heeft zoetwaterpareltjes. Door het verlengkettinkje kan je kindje hem een langere periode dragen.

Is je baby echt uit het armbandje gegroeid? Geen probleem! Bij Lovy hebben ze ook onwijs veel mooie armbandjes voor grotere meisjes. Of wat dacht je van een leuk setje voor moeder en dochter(s). Bij lovy koop je mooiste kraamcadeaus en verjaardagcadeaus voor meisjes. Fleur heeft haar armbandje dagelijks om en je merkt gewoon dat de kwaliteit goed is. Ze trekt er namelijk regelmatig aan ik wil absoluut geen risico’s lopen dat ze hem kapot trekt en de kraaltjes op eet. Gelukkig heb ik al wel gemerkt dat dit met de armbandjes van Lovy niet zomaar gebeuren gelukkig!

Wat vind jij van het armbandje voor Fleur? 

Facebook Comments

Share this post