Baby 3.0 zwanger

Wat ik niet ga missen aan het zwanger zijn

Het is 24 augustus en over een dag ben ik uitgerekend. Ik schrijf dit blog vooruit dus het kan best zo zijn dat ons meisje inmiddels al geboren is. Als dit zo is dan had je dit waarschijnlijk al gelezen of voorbij zien komen op mijn social media. Maar als ze op haar grote broer en zus lijkt dan komt ze komende week ergens. Spannend! haha. Op het moment dat ik dit schrijf ben ik 34 weken zwanger en ben ik er stiekem wel een beetje klaar mee.

Wat ik niet ga missen:

♥  Het spugen – Jup ik ben er helemaal klaar mee. Bijna de hele zwangerschap heb ik in de ochtend mogen spugen, en ik ga het echt niet missen. Lijkt me heerlijk om wakker te worden en direct te kunnen functioneren in plaats van eerst alles eruit te gooien wat er nog in zat. Ik heb tijdens deze zwangerschap ongeveer 4 weekjes gehad waarbij ik niet gespuugd heb. Valt tegen hoor! 

♥ Mijn buik – Hoe mooi ik hem ook vind, vanaf het moment dat de baby indaalde met 33 weken was ik er klaar mee. Zo’n hangende buik is zwaar voor je hele lichaam en ik vind het maar niks. Ik kan ‘ opeens ‘ niet meer mijn schoenen strikken en tja ik wil ook alles gewoon netjes kunnen bijhouden onder de douche en dat is knap lastig aan het worden haha!

♥ De hormonen – Ik spring van de ene emoties in de andere emoties en kan binnen no time helemaal flippen om niks. Af en toe heb ik het wel met Robert te doen haha! Ik ben gewoon echt een kutwijf als ik zwanger ben. Niet zwanger kan ik er ook wel wat van hoor, maar momenteel heb ik momenteel zelfs momenten dat ik echt moe word van mezelf haha! Ik zit op de kast voor niks. 

♥ Niet mobiel zijn – De vorige zwangerschappen vloog ik in principe doorheen. Maar deze keer pff… Vanaf ongeveer 32 weken loop ik als een pinquin en geloof mij lopen met het gevoel dat er iets tussen je benen zit is verre van prettig. 

♥ Kramp – Kramp is iets dat ik alleen heb als ik zwanger ben. Nu mag ik deze keer niet klagen hoor. Ik had rond de 30 weken heel veel kramp in mijn benen, maar door een tip die ik via twitter kreeg trok dit weg. Ik stopte namelijk met het drinken van melk en dit bleek de boosdoener voor mij te zijn. 

Eigenlijk valt het deze keer nog wel mee! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Charlotte

  Succes met, nu echt, de laatste loodjes!

  22/08/2017 at 6:57 am
 • Reply Janske

  Ohhh ik begrijp je helemaal! Je bent er bijna. Succes met de allerlaatste loodjes 🙂

  22/08/2017 at 10:02 am
 • Reply Jodi - liefthuis

  Heel herkenbaar…ik wil het zo graag nog leuk vinden en dat doe ik redelijk vaak ook, maar als ik me zo lamlendig voel en niks kan dan denk ik pffffff

  22/08/2017 at 10:51 am
  • Reply admin

   Nou idd! Dat heb ik dus momenteel continu haha!

   23/08/2017 at 8:34 am

  Leave a Reply