Persoonlijk

Friday Favourites #58

Happy Friday everyone! Het weekend staat voor de deur en ik heb er echt heel veel zin in! Lekker even een weekendje niks doen en alvast met Robert vieren dat wij donderdag 10 jaartjes samen zijn. Maar eerst blik ik even terug op mijn favorieten van afgelopen week.

Favoriete kleding item

Afgelopen week kocht ik mijn eerste paar pantoffels voor dit jaar. Net als elk ander jaar haal ik een paar bij de HEMA. Deze zitten onwijs lekker en ik vind zo ook nog eens mooi. Ik kan dan ook niet wachten om mijn pantoffels vanmiddag weer aan te trekken.

Favoriete boek

Ik ben weer aan het lezen in aan loop naar #Boektober waar ik dit jaar weer aan mee ga doen. Ik ben begonnen in het boek Wij moeten je iets vertellen van Marion Pauw. Ik heb nog maar een paar bladzijdes gelezen, maar ik ben hooked. En het leest natuurlijk ook heel lekker als het hele huis stil is en ik mijn (tijdelijke) bad lig.

Favoriet thee

Het is weer zover de winter thee staat weer in de kast, maar ook de herfst thee van Pickwick. Deze thee smaakjes kunnen echt niet ontbreken in mijn thee doos in de herfst/winter.

Favoriete avondmaaltijd

Afgelopen week hadden wij voor het eerst dit jaar een pompoensoepje en dit is echt mijn favoriete soep. Ik ben dan ook heel erg blij dat de pompoenen weer betaalbaar zijn en dat ze weer bij de lidl liggen. Ik ben er echt dol op en de komende tijd zullen wij het weer  veel gaan eten.

Favoriete youtubekanaal

Ik vind de video’s van Kim van Alboe.nl echt onwijs leuk. Ze is lekker gewoon en legt situaties duidelijk uit in haar video’s. Perfecte video voor zwangere vrouwen en voor vrouwen die pas een kindje hebben gekregen. Ze dit namelijk heel veel tips! Naast een youtubekanaal heeft ze ook een blog die ik nog niet in mijn bloglovin lijst had staan, maar sinds vandaag wel. Echt een aanrader dus!

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Rosanne

  Wat een heerlijke friday favourites vol met herfst favorieten!
  Alvast gefeliciteerd met jullie jubileum, wat een lange tijd zeg 🙂

  23/09/2016 at 5:15 pm
 • Reply Jessica

  Leuk ik volg nu ook een tijdje Kim van Alboe! Heel leuk om te kijken. Gefeliciteerd alvast met jullie samen zijn.

  23/09/2016 at 10:33 pm
 • Leave a Reply