Persoonlijk

Friday favourites #57

Hoera! Het is weer vrijdag en ik ben stiekem al een dag aan het genieten van mijn weekend. Vanaf vanavond mag ik weer dansles geven en stiekem heb ik daar best veel zin in. Maar eerst ga ik weer terug kijken naar mijn favorieten van afgelopen week. Kijk en lees je mee?

Serie

Meh! Robert en ik hebben Full house afgekeken en nu ben ik in een gat gevallen dacht ik. Maar ik heb een goede vervanger gevonden namelijk; The get down. Een Amerikaanse muzikale dramaserie. Met veel muziek, maar ook zeker veel dans. Een leuke serie om te bekijken dus.

Snack

Ik ben sinds kort aan het afkicken van de suikers en eet en drink dus een stuk minder. Afgelopen week heb ik voor het eerst komkommer met kaneel gehad en dit was zo lekker! Daarnaast ben ik dol op knoflook garnalen van de jumbo. Zo’n lekker tussendoortje!

Drinken

Ik kreeg afgelopen week een super handige fles binnen waar je fruit in je water fles kunt doen. Super handig en lekker! Normaal water vind ik namelijk geen drol aan dus ik drink graag met een smaakje. Lekker met bijvoorbeeld citroen, limoen, komkommer of diepvriesfruit.

Bezigheid

Vanaf vandaag begint mijn leven als dansjuf weer en moeten er weer leuke dansjes bedacht worden. Voor de oudere groepen ga ik beginnen met een dans op Justin bieber en mijn kleintjes ga ik een dans leren op Dance like nobody’s watching. Ik heb echt zin om weer te beginnen en om de kinderen weer iets te leren.

Vooruitzicht

Ons huis is momenteel een chaos en ik kan niet wachten tot het 19 september is en wij naar ons vakantiehuisje mogen. En natuurlijk tot het moment dat wij weer terug kunnen keren naar ons huisje inclusief de nieuwe keuken, badkamer en wc. Ik kan niet wachten om het eindresultaat te gaan delen.

 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Henny

  Bij je fruit verse gember doen is ook goed voor afvallen.

  02/09/2016 at 11:51 am
 • Reply Jessica

  Die snack ga ik ook eens proberen, komkommer met kaneel. Ben benieuwd.

  04/09/2016 at 8:49 pm
 • Leave a Reply