Persoonlijk

Friday favourites #56

Happy friday iedereen! Nog een dag werken en dan is het WEEKEND! Oh en ik heb dit weekend 3 dagen weekend en ik moet zeggen dat ik daar best wel heel veel zin in heb. Aron zijn laatste vakantie week gaat beginnen. Maar eerst ga ik even terugblikken op mijn favorieten van afgelopen week.

Drankje

Vroeger toen ik op stap ging dronk ik vaak bessen (puur), want dit koste maar 1 muntje haha! Eigenlijk heb ik dit nog steeds standaard wel in huis en afgelopen week nam ik ‘s avonds weer een glas pure bessen. Ik vind dit vele male lekkerder dan een wijntje.

Maaltijd

Met dit weer maak ik graag pasta salades met groente, fruit en kip. Zo lekker! Mijn favoriet met een farmer salade maakte ik afgelopen week weer en binnenkort (volgende week) zal ik de salade delen op kitchenmom.nl. Het is heerlijk verfrissend met dit warme weer.

Activiteit

Afgelopen zondag ging ik samen met een groepje vriendinnen naar een bingo toe. Een bingo met alleen maar Riviera Maison spullen. Nu ben ik in huis niet zo heel erg merk gericht en koop ik gewoon wat ik leuk vind. Maar dit vond ik wel leuk om mee heen te gaan. En bij de eerste ronde had ik direct de hoofdprijs binnen, dit maakt een bingo natuurlijk ook een stukje leuker haha.

Liedje

Hij flikt het weer, die stomme Justin Bieber zorgt er alweer voordat ik dansend door het huis los ga op een nieuw liedje. Misschien komt het door de combinatie of ben ik misschien wel stiekem een echte belieber. Sorry mensen, maar wederom vind ik een nummer van Justin Bieber mega leuk. En ik ben niet de enige, want ook mijn kleinste versie van mezelf vind hem geweldig en doet haar eerst wiebelkont dansjes op Justin Bieber.

Vooruitzicht

Aanstaande zondag ga ik samen met Aron naar Amsterdam. We zijn uitgenodigd voor een event van Netflix voor hun nieuwe serie Beat Bugs. Super leuk en heerlijk om even een dagje met hem te kunnen doorbrengen. We vertrekken ‘s ochtends vroeg en komen ‘s avonds thuis. Is het al zondag?

Heb jij ook een favoriet van afgelopen week? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Nienke

  Jaa, cold water is een leuk liedje!

  19/08/2016 at 5:13 pm
 • Reply Jessica

  Dit liedje kon ik nog niet! Wat een lekker nummertje. Heel veel plezier zondag met Aron!

  19/08/2016 at 5:48 pm
 • Reply MetMirjam

  Haha ik heb echt niks met de muziekeuze van ‘The biebs’ 😉 Bessen drinken tijdens het uitgaan herken ik ook inderdaad! Veel plezier zondag!

  20/08/2016 at 8:51 am
 • Leave a Reply