Persoonlijk

Friday Favourites #55

Happy Friday everyone! Het weekend staat voor de deur en ik moet écht toegeven dat ik er aan toe ben. Afgelopen week heb ik veel uurtjes gewerkt en het weekend komt dan ook echt als een cadeautje. Maar eerst ga ik terug blikken op mijn favorieten van afgelopen week. Lees je mee?

Netflix:

Gisteren ontdekte ik dat My sisters keeper online staat op Netflix. Deze film heb ik ooit met mijn zus gekeken in de bios. Ik had tegen mijn zus gezegd dat het een grappige film was, want ik wist dat ik haar anders niet mee ging krijgen. Uiteindelijk zaten wij beide keihard te janken in de bios haha! Toen ik hem gisteren ontdekte op netflix moest ik hem kijken. En je kunt het al wel raden; ik zat te huilen als een klein kind. De film is onwijs zielig, maar ergens ook wel weer mooi. Zeker de moeite waard om te kijken en die tranen mag je lekker laten gaan.

Hulp middel:

Hulpmiddel? Jullie zullen wel denken wat bedoelt ze nu weer. Afgelopen week kreeg ik opeens verschrikkelijke keelpijn. Ik werk op een klantencontactcentrum en ik praat dus de hele dag met klanten. Maar mijn keelpijn werd steeds erger. Gisteren was ik het zat en vloog ik naar de Etos om wat op te halen. De medewerker van de Etos adviseerde mij goed en mijn keel voelt vandaag al een stuk beter. Ik kocht vloeibare strepfen die je in je keelspuit en het is een wonder middel. Een geweldig middel als je het mij vraagt.

Snack:

Afgelopen week heb ik iets te vaak een reepje kinder chocolade uit de koelkast gepakt. Ik had het al heel lang niet gehad, maar het was zo lekker! En toen ik eenmaal door had dat het zo lekker was toen bleef ik het maar eten. OEPS! Naja na zo’n eerste werkweek mag dat vind ik zelf.

Vooruitzicht:

Volgende week heb ik een heel prettig rooster op het werk en een vrije dag. Die ik ga doorbrengen met mijn kindjes en mijn lieve vriendinnetje Car. Even een rustig weekje klinkt namelijk heerlijk!

Wat was jouw favoriete moment van afgelopen week? 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Natascha

  Haha die kinder chocolade. Ik had het je verteld in een eerder commentaar…… chocolade helpt altijd Fijn weekend !

  05/08/2016 at 9:26 pm
 • Reply Simone

  Oh ik heb bet ook ontzettend in mijn keel. Misschien ook maar even langs de drogist dan. Kinderchocolade! Ik heb ook nog een doosje in de koelkast

  06/08/2016 at 8:14 am
 • Reply Leonie

  Jaaa, groot fan van Kinder hier. Altijd standaard in huis, haha!

  07/08/2016 at 7:04 am
 • Reply Jessica

  Hoe is het nu met je keel? Helemaal over? Wat fijn dat je weekend hebt he na zo een drukke week werken. Dat weekend komt dan altijd als geroepen.

  07/08/2016 at 12:24 pm
 • Leave a Reply