Persoonlijk

Friday Favourites 54

Ha wat een goed voornemen had ik zeg, ik besloot om vakantie favorieten te beginnen op de blog. Maar dat is nu een beetje gek natuurlijk, want ik heb geen vakantie meer. Daarom keren vanaf vandaag (alweer) de Friday Favourites terug. Natuurlijk zit er wel iets van vakantie favorieten bij, maar zal het ook gewoon random zijn. 

Maaltijd:

Robert heeft wat geprobeerd en het was onwijs lekker. Bij de lidl kochten wij onlangs een lekker sausje en met dit sausje maakten wij een lekkere marinade. Gewoon als testje, want sausje werken niet altijd goed als marinade. Het sausje heet BBQ Honey en het is echt de moeite waard om te proberen.

Serie

Full house, for sure! Robert heeft het ontdekt en hij vindt het helemaal geweldig YESS! Hij had dit gewoon nog nooit gezien. Ik vind het een stukje jeugd en het hoort voor mij echt bij een herinnering uit thuis woon tijd. Wij keken dit dan ook met z’n viertjes. En ergens vinden wij allebei dat Sofie iets weg heeft van de olsen-twins. Misschien is het het stukje ondeugendheid? De uitstraling? Wij weten het niet, maar ze doet ons denken aan Sofie.

Drinken

Vorige week waren wij uitgenodigd om bij Robert zijn oud-stage begeleider te gaan eten en kregen daar Spa rood aangeboden. Jeetje wat heb ik dat lang niet gedronken zeg! En ik vind het nu weer onwijs lekker natuurlijk. Ik ben sowieso wel dol op water met een smaakje of een bubbeltje. Om de spa rood een beetje meer te geven doe ik er af en toe wat limonade bij door.

Me-time

Nu ik werk vind ik het fijn om wat meer tijd aan mezelf te besteden. Zo nam ik voor te gaan social minderen en doe ik een poging tot meer boeken lezen. Tot dusver gaat het mij best goed af moet ik zeggen. Boek één is inmiddels uitgelezen en boek twee is een begin mee gemaakt. Dat lezen komt dus wel goed. Ook ben ik deze week weer actief bezig met sporten en heb ik een toffe box gegeven die mij hierbij motiveert. Hierover vertel ik zonder nog meer.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply simpel, met een snufje liefde

  Leuk om je favorieten weer te lezen. Ik ben benieuwd naar de box

  29/07/2016 at 6:15 am
 • Reply Fatos 2momzs

  Goed idee om limonade door Spa rood te doen. Vind Spa rood anders zo saai

  29/07/2016 at 9:54 am
 • Reply Jessica

  Spa rood, heerlijk! Echt dorst lessend ook. Heerlijk.

  30/07/2016 at 10:35 pm
 • Leave a Reply