Persoonlijk

Friday Favourites #53

Happy Friday everyone! Het weekend staat voor de deur en voor ons is de vakantie begonnen. Deze week heb ik de laatste Friday Favourites voor jullie voor deze vakantie. Vanaf volgende week vrijdag deel ik onze Vakantie Favorieten op vrijdag. Maar eerst blik ik terug op de favorieten van afgelopen week.

Favoriete bezigheid

Wij gaan na de renovatie de kamers van de kinderen aanpakken en afgelopen week hebben wij wat testers mogen uitzoeken bij Flexa. Ik ga mij richten op Sofie haar slaapkamer en Robert gaat zich richten op Aron zijn kamer. Ik wil van Sofie haar kamers een lichte kamer maken met geel, roze en mint. Ik heb in die kleuren dan ook testers uitgezocht en ben benieuwd welke kleur ik als basis ga gebruiken.

Favoriete vooruitzicht

Vanavond is mijn laatste dansles voor dit seizoen en ik heb er heel veel zin in. Bij de mini’s heb ik een mee-dans les voor de ouders georganiseerd. En de mini’s krijgen hun dansdiploma. Ze hebben een aantal danspassen geleerd en daarvoor krijgen ze een diploma. Bij de grote meiden maken wij er vast en zeker ook een leuke les van en daarna ga ik genieten van 6 weken vakantie. Al had ik best door willen gaan hoor. Dansles geven is één van mijn hoogtepunten van de week.

Favoriete sportmomentje

Oké ha! Ik ben deze week eindelijk weer begonnen met sporten. Eén keer insanity stond op de planning en dat heb ik gedaan. Ik ben gelukkig weer gemotiveerd en zal de komende weken weer hard aan de slag gaan met insanity en een strakker lichaam. Aanstaande zondag staat er ook weer een mama wordt fit update klaar op de blog.

Favoriete vooruitzicht

Robert en ik zijn bezig met een nieuwe huisstijl voor Joy From Joyce. Ik wil het aanpassen en er is een nieuw logo in de maak. Ik wil het namelijk allemaal wat minder mama en meer Joyce maken precies zoals ik in gedachten had toen ik overging naar Joy From Joyce. Hoe ik dit precies allemaal ga doen dat vertel ik allemaal na de zomer.

Favoriete drankje

Vorige week op Ameland dronken een aantal mensen met regelmaat ice tea green. Ik had dit al een hele tijd niet gehad en ik vind het stiekem best wel heel erg lekker haha en heb het nu ook in huis gehaald. Nu nog een beetje meer zomer erbij en dan klopt het plaatje helemaal haha!

Wat was jou favoriete moment van afgelopen week? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply