Persoonlijk

Friday favourites #52

Happy Friday everyone! Het is vrijdag en dit is de laatste vrijdag voor de vakantie. Vanaf volgende week vrijdag hebben wij namelijk VAKANTIE! 6 weken lang genieten en geen wekker zetten. Althans zoals het nu lijkt. Kijk je mee naar mijn friday favourites van afgelopen week? 

Favoriete nieuwtje

Het was een week bomvol leuke nieuwtjes een paar geheime en een paar die ik wel al kan delen. Mijn favoriete van de niet geheime (lol) is dat Robert zijn scriptie voldoende is beoordeeld en hij vandaag (!) zijn scriptie al mag gaan verantwoorden. Super spannend! Mijn duimen draaien straks overuren denk ik. Maar ik hoop dat wij de fles prosecco die koud staat mogen ontpoppen vanmiddag.

ameland 1

Favoriete uitje

Wij zijn de afgelopen drie dagen op Ameland geweest voor een bruiloft. Het was er echt heerlijk! Ik was nog nooit op Ameland geweest, maar het is zeker een eiland waar wij nog eens naar terug gaan. We hebben heerlijke dagen gehad en kijken er met een grote glimlach op terug.

Favoriete maaltijd

Ik heb zo iets lekker gemaakt in de aifryer, namelijk appeltaart wraps. Zo lekker en zoet mmm! Ik heb het recept al op kitchenmom.nl geplaatst. Je kunt het namelijk ook in de oven maken. Zeker de moeite waard om te proberen. Het recept vind je hier.

Favoriete gadget

Vorige week kreeg ik een airfryer en WAUW! Haha ik ben dan echt een uber huisvrouw hoor, maar ik vind dat ding geniaal! Alle dagen dat wij thuis waren heeft hij aangestaan en je kunt er bijna alles wel in maken. Vanavond hadden wij ook weer een heerlijke maaltijd uit het apparaat.

En ik zou nog veel meer favorieten willen delen, maar er zijn nog teveel ontwikkelingen haha! Wat was jouw favoriete moment van afgelopen week? 
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Mama van Dijk

    Hmm appeltaart wraps en een paar dagen ameland voor een bruiloft. Dubbeljarloers! Heerlijk:)! Geniet van de voorpret voor je heerlijke vakantie! -x-

    10/07/2016 at 8:13 pm
  • Leave a Reply