Persoonlijk

Friday Favourites #51

Het is vrijdag en net als elke vrijdag staan mijn Friday Favourites weer voor jullie klaar. Mijn favorieten van de afgelopen week die ik graag met jullie deel. Ook deze week heb ik weer een aantal favorieten voor jullie. Kijk en lees je mee? 

Favoriete nieuws:

Afgelopen dinsdag mocht ik een heel leuk telefoontje ontvangen waarin mij vertelt werd dat ik geslaagd ben voor mijn opleiding Algemeen Secretaresse! Ik ben echt mega blij. Na een jaar hard bikkelen (kuch) mag ik mijn diploma binnenkort in ontvangst nemen. Wel per post, want ik wil na de zomer nog mijn niveau 4 gaan doen. Als ik dit gehaald heb wil ik wel mijn diploma op school in ontvangst nemen. Een mooie trouwdag met extra mooi nieuws.

Favoriete vooruitzicht

Morgen is het zover: SENSATION! Onlangs kreeg ik via mijn media bureau de uitnodiging om mee te gaan naar sensation en hier zeiden wij natuurlijk snel ja op. Na het nieuws van afgelopen week hebben wij natuurlijk nog wel even nagedacht of wij wel of niet zouden gaan. Maar wij wil ons niet laten tegen houden door angst, en hopen erop dat de beveiliging sterk genoeg is en dat wij gewoon weer thuis komen.

Favoriete snoepjes

Vorige week vrijdag het één van mijn leerlingen Hopjes mee. Die snoepjes had ik al zolang niet meer gehad. De laatste keer dat ik ze gehad had mocht ik ze er vlak erna weer uit spugen omdat ik mezelf er beroert in gegeten had haha! Door er nu af en toe eentje te nemen blijft het lekker. Net als boterballen, die dingen heb ik al zolang niet gehad. Verkopen ze die nog ergens?

10 minuten gesprek

Bron: lentezoet.nl

Favoriet Aron momentje

Gisteren hadden wij het afsluitende oudergesprek voor dit school en wij mogen vol trots zeggen dat Aron na de vakantie naar groep 2 gaat. Verder gaat het ook allemaal prima op school en gaan wij over 2 weken genieten van een welverdiende vakantie.

Favoriete Serie

Ik ben begonnen met Jane the virgin en ik weet niet of ik het al gezegd had , maar wat een leuke serie! Al zal ik hier de komende tijd niet meer van zien. Vanaf vandaag staan namelijk ALLE afleveringen van Gilmore Girls op Netflix. AAH! Dit vond ik altijd zo’n leuke serie en ik kan er naar uit kijken dat het weer op komt. Keken jullie hier ‘vroeger’ ook naar?

Favoriete muziekjes

Ik ben op dit moment helemaal in de stemming aan het komen voor Sensation. Ik heb op spotify de afspeellijst aangezet. Super handig trouwens allemaal liedjes uit de line-up. Stiekem wel handig, want van de helft van de DJ’s had ik geen idee wat voor muziek ze maken haha. En tevens werkt het ook heel goed voor mijn productiviteit. Doordat ik het niet echt kan meezingen ben ik ook niet afgeleid. HIGH FIVE! Ik moet namelijk een beetje vooruit werken de komende tijd.

Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week?

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Leonie

  Wat cool dat jullie naar Sensation gaan! Heel veel plezier!

  01/07/2016 at 8:21 am
 • Reply Lilian

  Wat een te gekke favoriete, een hele hoop dingen waar je echt heel blij van wordt!

  01/07/2016 at 8:57 pm
 • Reply Jessica

  Jeetje wat een leuke favorieten! Gefeliciteerd met je diploma, super goed van je! En gefeliciteerd met het overgaan van Aron, super goed gedaan van hem, is die trots? Ooeh ik wil ook nog een keer heel graag naar Sensation, (ps… bandje om je hoofd, niet om je nek!) Heel veel plezier geniet ervan.

  01/07/2016 at 9:15 pm
 • Reply Simone

  Gilmore Girls jaaaaa! Ik ben fan

  01/07/2016 at 11:46 pm
 • Leave a Reply