Persoonlijk

Friday favourites #50

Happy friday! Het weekend staat voor de deur, met helaas niet zulks mooi weer als dat wij afgelopen week hadden. Afgelopen week was een hele fijne week met heel veel mooie favoriete momenten. Tijd om dus even een overzichtje te maken van mijn favorieten van afgelopen week. Lees je mee met mijn Friday Favourites? 

Favoriete drankje

Ik ben dol op dit warme weer en dan een lekker koud blikje cola. Ik ben echt flink aan het minderen met cola sinds ik aan het sporten ben en af en toe heb ik echt zin in een koud blikje cola. Coca Cola lemon, Cherry of Vanilla zijn mijn favoriet!

Favoriete maaltijd

Gisteren heb ik voor het eerst zelf Lahmachun gemaakt. Wel een simpele variant, maar hij was super lekker! Ik heb het op de foto gezet dus er komt nog een blog online met het recept. Wij zijn dol op Turkse gerechten en de lahmachun stond nog op mijn te maken lijstje. Nu wil ik hem de volgende keer gaan maken met een zelfgemaakte bodem. Hier had ik gisteren geen tijd voor.

Favoriete uitje

Gisteren had Aron een marge dag en gingen wij ‘s middags met een vriendinnetje en haar zoontje en buurjongetje naar een speeltuin toe. Er even tussen uit. Het was heerlijk warm weer en de speeltuin was bijna leeg. De jongens hebben lekker gespeeld (Oh en ik stiekem ook. Als je behind the scene foto’s wilt zien volg mij dan even op snapchat @joyfromjoyce) en wij dronken een drankje en hebben nog even lekker gekletst. Op doormamagetest.nl komt snel een stuk over deze speeltuin.

Favoriete vooruitzicht

Er komen hele leuke weken aan, met leuke events en privé afspraken. Gisteren kregen wij nog een super toffe uitnodiging waar Robert en ik gaan genieten. Wij mogen namelijk naar Sensation! Hoe vet is dat? Hoe ik dit ervaren heb gaan jullie natuurlijk allemaal nog lezen, maar ik kijk er wel echt naar uit.

Had jij ook een favoriet moment afgelopen week? Laat het achter in de reacties.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Nienke

  Ik kijk uit naar het recept! Leuke friday favorites weer.

  24/06/2016 at 12:17 pm
 • Reply Simone

  Lekkere koude coca cola met een schijfje citroen. Heerlijk met dit meer! En dat gerecht, lahma-wattes? Ik ken het niet, ben benieuwd naar je recept 😉

  24/06/2016 at 4:00 pm
 • Reply Saskia

  Wat een super fijne dingen allemaal! Om van te genieten.

  24/06/2016 at 8:50 pm
 • Reply Jessica

  Wauw naar Sensation! Super gaaf, ik wil ook ooit nog een keertje gaan!

  25/06/2016 at 8:14 pm
 • Leave a Reply