Persoonlijk

Friday favourites #49

Happy friday everyone! Als dit blog online komt lig ik bij te komen van een (hopelijk) onwijs tof event in Amsterdam bij het Netflix HQ. Als je nieuwsgierig bent naar wat ik heb gedaan kom dan zeker vanmiddag even terug op de site. Deze week blik ik weer terug op mijn friday favourites van afgelopen week.

Favoriete drankje

Afgelopen week dronk ik weer een aantal keren lipton ice tea met prik! Ik vind dit zo’n lekker zomers drankje haha! Lekker ijskoud uit de koelkast met wat extra ijsblokjes en citroen. Zo lekkerrrr, maar eigenlijk heel slecht voor je. Dus dit moet ik niet te vaak doen haha!

Favoriete youtubers

Ik kijk elke dag video’s op youtube en deze keer ontdekte ik Sam & Nia. Ze vloggen dagelijks over hun gezinsleven en het is onwijs leuk en liefdevol om te bekijken. Ik ben begon met kijken twee dagen voor de bevalling van hun derde dochtertje en ik ben nu hooked. Elke ochtend is dit de eerste video die ik bekijk. Wil je ook hun video’s bekijken? Klik dan hier.

Favoriete maaltijd

Woensdagavond aten wij een lekker soepje. Ik had nog wat paprika en tomaten liggen en gooide dit met een bouillon blokje in onze soeppan. Een half uur later zaten wij te genieten van een lekker soepje samen met een  stukje Turks brood, zo lekker en simpel. Binnen no time staat het op tafel en iedereen in huis ons huis eet zijn bord lekker leeg.

Favoriete vooruitzicht

Morgen gaan wij beginnen met ons huis! Wij willen de boel anders neer gaan zetten en ik heb er echt heel veel zin in. Ik was al begonnen met het inpakken van de grote kast, want die moet helemaal leeg voordat hij verplaatst kan worden. Wij gaan alles verplaatsen en zodra het klaar is zal ik natuurlijk laten weten/zien hoe onze woonkamer er nu uit ziet.

Dit waren mijn favorieten. Wil je meer weten over het evenement van Netflix voor OITNB? Kom dan vanmiddag even weer gluren op de site. X 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply simpel, met een snufje liefde

  Ik ben benieuwd naar je woonkamer en natuurlijk naar het event.

  10/06/2016 at 6:19 am
 • Reply Simone

  De woonkamer omgooien? Spannend! Ik ga eens even een kijkje nemen bij die vlogs.

  10/06/2016 at 7:37 am
 • Reply Lilian

  Lipton ice thee vind ik met het warme weer ook echt heel erg lekker! Wat leuk dat jullie de woonkamer eens anders gaan indelen, ik ben heel benieuwd! Leuk artikel weer om te lezen.

  10/06/2016 at 9:34 am
 • Reply Jessica

  Ooeh huis veranderen super leuk! En ik ga even kijken op youtube, klinkt leuk!

  10/06/2016 at 3:00 pm
 • Leave a Reply