Persoonlijk

Friday favourites #48

Happy friday eveyone! Het is vrijdag en het weekend staat voor de deur. Terwijl de meeste mensen het weekend inluiden begint voor mij mijn buiten-de-deur werk. Maar daarna is het voor mij ook weekend. Voor nu ga ik eerst terug blikken op mijn friday favourites van afgelopen week. 

Favoriete guilty pleasure

Tot grote ergernis van Robert kijk ik heel graag video’s op youtube. Vooraal boodschappen shoplogs vind ik onwijs interessant. Heb je wel eens gezien hoeveel Amerikanen kopen? Ik vind het onwijs interessant om te zien, ook de Nederlandse boodschappen shoplogs vind ik heel erg leuk om te zien. Stiekem ben ik gewoon dol op boodschappen doen, sst!

Favoriete serie

Robert en ik zijn afgelopen woensdag begonnen met The Unit op netflix. Robert zei de hele tijd al dat ik deze serie wel leuk ging vinden en dat klopt. Robert heeft hem al gekeken, maar hij vindt het niet zo erg om nog een keer te kijken. Het is een serie over een geheime groep bij het leger van Amerika. Je ziet stukjes van de mannen, maar ook van de vrouwen. Heel erg leuk om samen met je partner te bekijken. Er zijn 3 of 4 seizoenen van en die staan allemaal op netflix.

Favoriete maaltijd

Had ik al vertelt wat ik had gegeten afgelopen zaterdag? Nee bij deze: een lahmacun kapsalon en dit was zo lekker! Kapsalon is al goed te doen, maar de lahmacun variant is nog beter, nog lekkerder. Je krijgt dan een lahmacun met vlees (ik koos voor döner) met aardappelschijfjes, sla en een heleboel knoflooksaus. Niet bepaald een gezonde maaltijd, maar wel de perfecte cheat maaltijd.

Favoriete me-time

Oh ik kan genoeg momenten bedenken die ik fijn vond afgelopen week, maar me-time? Niet bepaald. Toch iets waar ik wat meer bij stil moet staan. Maar mijn favoriete me-time momentje was een fijne pampering night. Gezichtsmasker, haarmasker en een lekkere lange douche sessie. Ik genoot hier onwijs van.

Wat was jouw favoriete moment van afgelopen week? 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Jessica

  Wat een fijne week. Mijn favoriete moment van afgelopen week was toch wel de motortoertocht van afgelopen zaterdag…

  27/05/2016 at 9:22 am
 • Reply Marguerita

  Hey die serie ken ik nog niet! Dank voor de netflixtip 🙂

  27/05/2016 at 9:58 am
 • Leave a Reply