Persoonlijk

Friday Favourites #47

Happy Friday everyone! Het is vrijdag en het weekend staat voor de deur. Hebben jullie ook zo’n zin in het weekend? Ik in ieder geval wel! Er staan weer wat leuke dingen op de planning. Maar voor dat ik het weekend in spring blik ik nog even terug op mijn friday favourites van afgelopen week. 

Favoriet liedje

Tijdens het voorbereiden van mijn lessen kom ik veel leuke liedjes tegen waaronder het nieuwe liedje van Justin Timberlake. Voor de seizoensafsluiting ben ik bezig met een dans en dit liedje past er perfect bij. Hij is vrolijk en gewoon heel erg leuk. Nog niet gehoord? Dan moet je hem zeker even gaan luisteren. Justin Timberlake is back!

Favoriete ongeplande afspraak

Gisterochtend stond ik na de kinderen weg brengen met een vriendin te kletsen op de hoek van een straat. Na een half uur besloten wij maar naar haar huis te gaan om verder te kletsen onder het genot van een kopje thee. Lekker even bijkletsen soms heel hard nodig haha!

Favoriet Sofie momentje

Sofie zit momenteel in een sprong en leert op eens allemaal nieuwe dingen. Hartstikke leuk natuurlijk! Soms verbaas ik mij erover wat Sofie allemaal weer geleerd heeft, deze sprong is een grote sprong in haar ontwikkeling. Woensdagavond was Mini klaar wakker en zat ze even bij mij op bed een flesje melk te drinken, nadat haar fles leeg is begint ze met haar fles tegen haar oor aan te kletsen. Jep, ze belt met haar fles. Ik vond dit zo aandoenlijk en toen wij ook met iets gingen bellen kon ze niet meer stoppen met lachen. Ik kan je vertellen dat ik heerlijk heb geslapen.

Favoriete snack

Sinds Robert en ik druk bezig zijn met sporten eten wij ook bewuster. Snaaien in de avond? Ik heb er opeens geen behoefte meer in. Maar na onze work-out heb ik wel trek en afgelopen week besloten wij forel op toastjes te eten, zo lekker!

Favoriet drankje

Ik ben niet alleen maar bezig met gezond eten en sporten, ik kan ook nog heel erg genieten van de ongezonde dingen. Zoals bijvoorbeeld een glas ice tea sparkling met een schijfje citroen en extra ijsklontjes. Ik kan hier dus echt heel erg van genieten haha!

Had jij ook een favoriet moment afgelopen week? 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

6 Comments

 • Reply Leonie van Mil

  Zo leuk die sprongetjes die kinderen maken. Ik geniet er ook volop van.

  20/05/2016 at 8:26 am
 • Reply Marijke

  Wat een leuke favorieten! Dat liedje is inderdaad super vrolijk.

  20/05/2016 at 9:21 am
 • Reply Simone

  Oh ja die Justin Timberlake. I love it.

  20/05/2016 at 1:32 pm
 • Reply Mama van Dijk

  heerlijk die spontane kletsmomentjes

  20/05/2016 at 1:32 pm
 • Reply jodi - liefthuis

  Dat telefoneren, heerlijk…

  20/05/2016 at 2:06 pm
 • Reply Jessica

  Dat liedje is heerlijk! En ook zeker blijven genieten van de minder gezonde dingen…

  22/05/2016 at 10:46 pm
 • Leave a Reply