Persoonlijk

Friday Favourites #46

Het is vrijdag en zoals elke vrijdag blik ik terug op mijn afgelopen week. Niet in beeld, maar in favoriete hoogte punten van de afgelopen week. Lees je mee met wat mijn Friday Favourites zijn?

Favoriete Maaltijd

Afgelopen week had ik zoveel zin in patat, echt een grote drang en gelukkig was Robert het met mij eens. Een lekker patatje met een kroket en een milkshake aardbei ging er prima in.

Favoriete bezigheid

Ik ben de laatste bezig met het nadenken over hoe ik Sofie haar kamertje wil gaan veranderen. Ik wil het nog meer geel met pastel roze en pastel mint maken en daarvoor moet ik aan de slag. Hoe ik dit precies wil gaan doen ga ik jullie allemaal nog vertellen, maar de eerste ideetjes zijn er.

Favoriete liedje

Welcome back Jennifer Lopez! Power women to the max met haar nieuwe liedje Ain’t your mama. Een liedje met een mooie duidelijk tekst, maar hij heeft ook nog eens een heerlijke beat. I love it! Jennifer Lopez zoals wij gewend zijn. Vanavond begin ik met mijn dansgroep met een dans op dit liedje. Ben benieuwd šŸ˜€

Favoriete serie

Als je mijn facebookpagina liked heb je het misschien wel gezien, maaaaaaaar…..Ā FULL HOUSEĀ staat volledig op netflix. Gisteren heb ik de eerste afleveringen gezien en ik betrapte mij erop dat ik regelmatig hardop zat te lachen, haha! Een stukje nostalgie in mijn eigen huiskamer.

Favoriete vooruitzicht

Aanstaande dinsdag opent de Primark in Groningen enĀ ikĀ mag daarbij aanwezig zijn als pers. Voor de drukte aan de winkel in en kleding shoppen voor mijn kroost. Stiekem heb ik daar best zin in. De grote kleine heeft namelijk zomerkleding nodig en daar is het dan het perfecte moment voor. Stiekem ben ik best blij dat er een Primark in Groningen komt. Met kinderen die om de haverklap de broeken kapot hebben of er uit gegroeid zijn.

Dit waren mijn favorieten van afgelopen week, had jij ook een favoriet afgelopen week?Ā 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Laura

  Jahoor… het eerste wat ik lees is patat en dat is nu net waar ik zin in heb… bedankt šŸ˜‰

  13/05/2016 at 10:18 am
 • Reply Jessica

  Heerlijk liedje he die van Jennifer Lopez!

  13/05/2016 at 6:04 pm
 • Reply Nienke

  Wat leuk! Een verlangen in een patatje is zoo menselijk, haha. Pasteltintjes zijn altijd leuk, ben heel benieuwd wat het gaat worden. Fijn weekend.

  14/05/2016 at 12:03 pm
 • Leave a Reply