Persoonlijk

Friday Favourites #45

Het is vandaag vrijdag! En het weekend staat voor de deur, hier is het al weekend en daar gaan wij natuurlijk op en top van genieten met dit mooie weer! Maar eerst blik ik nog even terug op mijn favorieten van afgelopen week. 

Favoriete tv programma

Afgelopen dinsdag begon er een nieuw seizoen Met open Armen. Een programma dat gaat over adoptie. Het eerste seizoen was ik al erg geïnteresseerd en ook dit seizoen zat ik weer klaar voor een portie liefde. Ik vind het zo bijzonder en ben blij dat er deze mogelijkheid is.

Favoriet vriendinnen momentje

Gisteren wilden wij met z’n viertjes richting de kinderboerderij. Onderweg kwamen wij twee vriendinnen en hun gezinnen tegen en werden wij gevraagd om mee te gaan naar het veldje. Lekker voetballen en kletsen. Aron vond dit een prima “ruil” en zo zaten wij de hele middag op een veldje te kletsen. Daarna vertrokken wij naar ons huis om samen te BBQ-en heerlijk!

Favoriet Aron momentje

Vanochtend hadden wij play-date met Aron zijn klasgenootjes. Samen gingen wij naar het doe-museum toe om lekker te spelen. Het was echt heel gezellig! De kinderen kunnen zo lekker samen spelen dat wij gezellig konden kletsen.

Favoriete drankje

Ik drink in de zomer graag Radlers en dit jaar leek het mij leuk om alle nieuwe smaakjes bij de winkels te testen. Zo testte ik al de Wieckse met ice tea smaak en waren er nog meer lekkere smaken die ik heb geprobeerd. Maar de Amstel Radler 0.0% GUARANA-LIMOEN is mijn nieuwe favoriete drankje.

Favoriete snack

Oh ik heb weer iets nieuws ontdekt. Laatst waren wij op verjaardag en daar hadden ze een soort van rol met roomkaas en kruiden. Super lekker voor op een toastjes. Je hebt het in allerlei smaken en ik kwam ze tegen bij de lidl. En het belande per ongeluk in mijn mandjes, oeps!

Wat was jouw favoriete moment van afgelopen week?

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Simone

    Ja radlers, ik ben er gek op. Heerlijk met het zonnetje op je bol.

    06/05/2016 at 9:27 pm
  • Leave a Reply