Persoonlijk

Friday Favourites #44

Happy friday! Het is vrijdag, het weekend staat voor de deur, dit weekend is het eindelijk een beetje rustig.  Maar voor dat ik het weekend in knal deel ik mijn friday favourites van afgelopen week met je. 

Favoriet feestje

Afgelopen zaterdag hadden wij een 80’s party en het was ouderwets gezellig haha! Iedereen was geheel in stijl en de Hugo was lekker. Ik ben dol op thema feestje en deze zomer wanneer Robert en ik onze verjaardag vieren en Robert (hopelijk) is afgestudeerd zullen wij ook een themafeestje houden. Nu al zin in!

Favoriet vooruitzicht

Samen met Carmelina heb ik de site doormamagetest.nl, maar daarnaast barsten wij van de ideeën. Inmiddels hebben wij een aantal ideetjes op papier gezet en ik hoop daar binnenkort mee aan de slag te kunnen. Zo leuk om te kunnen doen wat ik leuk vind. To be continued haha!

Favoriet mama momentje

Afgelopen week was de eerste mei-vakantie week. Heerlijk! Sofie ging gewoon haar normale dagen naar het kinderdagverblijf en Aron en ik hebben dus lekker tijd voor elkaar. Samen dingen in huis doen, films kijken en genieten van elkaar. Stiekem heel fijn om even 1 op 1 momenten te hebben met hem.

Favoriete drankje

Afgelopen week hebben wij weer dagelijks een smoothie gedronken, zo lekker en iedereen komt aan zijn dagelijkse hoeveelheden fruit. Op koningsdag maakte Robert een lekkere smoothie met mango, appel en galiameloen. ZO lekker!

Favoriete lunch

Ik ontdekte onlangs lekkere tosti’s. Lekker met pesto, salami en mozzarella. Sowieso is mozzarella onwijs lekker haha! Het is trouwens ook lekker om tussen een pitabroodje te doen.

 

Wat zijn jouw Friday Favourites van afgelopen week?

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

6 Comments

 • Reply Jessica

  Leuke favorites! Die tosti en die smoothies klinken wel heel erg lekker.

  29/04/2016 at 10:08 am
 • Reply Manon

  Oh ja die tosti’s of pitabroodjes met kaas en ham enzo maak ik ook regelmatig. Heerlijk!

  29/04/2016 at 10:34 am
  • Reply admin

   Ja zo lekker en makkelijk! Heb standaard pita broodjes in huis haha

   29/04/2016 at 10:35 am
 • Reply Linda

  Oeh! een smoothie met Galiameloen, dat klinkt echt te lekker! 🙂

  29/04/2016 at 1:25 pm
 • Reply Simone

  Oeh smoothies, heerlijk!

  29/04/2016 at 1:34 pm
 • Reply Jolanda

  Oja, tosti’s die ga ik dit weekend ook weer eens maken, goed idee. De pesto, salami en mozzarella staan op het boodschappenlijstje

  29/04/2016 at 8:47 pm
 • Leave a Reply