Persoonlijk

Friday favourites #43

Happy friday! Het is vrijdag, het weekend staat voor de deur en wat voor weekend.Er staat (alweer) een druk weekend voor de deur. Maar voor dat ik het weekend in knal deel ik mijn friday favourites van afgelopen week met je. 

Favoriete mama momentje

Sofie is echt een buiten meisje en al helemaal wanneer Aron thuis is. Zodra de achterdeur open gaat is Sofie buiten te vinden haha! Heerlijk! Gisteren hebben wij dan ook veel tijd buiten doorgebracht aangezien dit de komende tijd misschien wel de laatste mooie dag was. Lekker op haar driewieler of met haar loopwagentje.

Favoriete pakketje

Onze nieuwe buggy! Woensdag konden jullie al lezen over de zoektocht naar een nieuwe buggy en inmiddels is er eentje binnen! Wij zijn gegaan voor de X-adventure axio. Een budget buggy, maar tot dusver prima voor erbij. Ik ga hier binnenkort nog wat over vertellen en er volgt een uitgebreide review op doormamagetest.nl.

Favoriete drankje

Ik heb een nieuw thee smaak ontdekt! Ik was voorheen altijd dol op een fruitige groene thee van de Albert Heijn alleen verkoopt mijn Albert Heijn deze niet meer. Ik moest dus op zoek naar iets nieuws en kwam uit op een thee van Albert Heijn eigen merk. De groene thee met Goji en Acai en hij is lekker! Echt een zomerse thee.

Favoriete kinderboekje

Sofie is dol op Nijntje en op haar verjaardag kreeg ze een kartonnen boekje over Nijntje. Super leuk, want sindsdien moet ik hem de hele tijd voorlezen. Ik ben echt heel blij dat de kindjes beide dol zijn op boekjes. Goed voor de ontwikkeling!

Favoriete me-time moment

Ik ben de laatste weken veel thuis aan het sporten. ‘S avonds als Robert weg is pak ik mijn pinterest erbij. Hier heb ik allerlei work-outs sheets gepint en dan kies ik er eentje uit die ik die avond ga doen. En hopelijk helpt het mij bij het fit worden, vast wel toch?

Dit waren mijn friday favourites. Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Lilian

  Wat goed dat je even weer terug kijkt op de week, wat er leuk aan was! Jay is ook helemaal gek op buiten, vooral met z’n lekker weer.

  22/04/2016 at 7:31 am
 • Reply Leonie van Mil

  die thee klinkt goed!

  22/04/2016 at 4:42 pm
 • Reply Simone

  Heerlijk, lekker buiten spelen!

  22/04/2016 at 9:34 pm
 • Leave a Reply