Persoonlijk

Friday Favourites #42

Happy friday! Het is vrijdag, het weekend staat voor de deur en wat voor weekend. Er is veel zon voorspeld en volgens mij hebben wij daar allemaal wel behoefte aan. Ik ga er in ieder geval op en top van genieten. Maar voor dat ik het weekend in knal deel ik mijn friday favourites van afgelopen week met je. 

Favoriete serie

Afgelopen week heb ik de cliëntlist uitgekeken. En ik vond dat stiekem een hele leuke serie. Alleen het einde… Even hé! Maar ik kwam er achter dat er in eerste instantie sprake was van een vervolg seizoen, maar dat hij er uiteindelijk niet gekomen was. Tijd voor een nieuwe serie. Ik ben nu eerst begonnen met Nashville seizoen 4, maar vandaag staat het tweede seizoen van Unbreakable Kimmy Schmidt online op netflix, dus ik ga mij daar mee vermaken haha!

Favoriete maaltijd

Oh! Gisteren maakte Robert echt onwijs lekkere wraps! Ik heb foto’s gemaakt en het recept staat vanmiddag op kitchenmom.nl. Hij had er eigenlijk heel random van alles door heen gedaan, maar de combinatie was gewoon haast perfect! Vanmiddag dus op mijn receptenblog.

Favoriete mama momentje

Dat is natuurlijk niet moeilijk. Afgelopen zaterdag vierden wij Sofie haar eerst verjaardag, maar de dagen er na kon ik heel erg genieten van de kinderen. Samen spelen en ontdekken met Sofie haar nieuwe speelgoed. Aron die alles laat zien aan Sofie en Sofie die het een later na gaat doen. Lief!

Favoriete Snack

De hele week ben ik al in de weer met komkommers haha! Ik haal de binnenkant uit de komkommer en snijd hem in reepjes. Een lepeltje heksenkaas erbij en smikkelen maar. Zo lekker en fris een echte zomer/lente snack.

Favoriete ontdekking

Nu lijk ik net een inspector gadget, maar dat is natuurlijk niet waar! Maar ik ben dol op nieuwe ontdekkingen of items waar ik opeens groot fan van ben. Sofie kreeg Vrolijke Vriendjes voor haar verjaardag en wat een geniaal spul! De poppetjes reageren op elkaar, zingen liedjes en zijn precies zoals de naam al zegt heel vrolijk! 

Wat zijn jouw friday favourites moment van afgelopen week? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Marije

  Voordat mijn verlof begint moet ik ook echt Netflix aanschaffen. Het lijkt me zo heerlijk om standaard films en series tot mijn beschikking te hebben!

  15/04/2016 at 1:33 pm
 • Reply Jessica

  Mijn favoriet van deze week is dat wij afgelopen zondag 2 jaar getrouwd waren en dit heerlijk samen op de bank (hoe romantisch ik weet het) hebben gevierd. Lekker films kijken en snel even KFC gehaald en weer verder met films kijken. Heerlijk!

  15/04/2016 at 3:22 pm
 • Reply Simone

  Heksenkaas is zo lekker! Ik eet het wel eens op een kaas-uiten-broodje uit de oven. Maar ik ga dat eens proberen met komkommer. De vrolijke vriendjes lijkt me ook leuk!

  15/04/2016 at 4:22 pm
 • Reply Jolanda

  Mijn friday favourite was vanavond het huwelijksfeest van mijn nichtje. Heel gezellig en veel gedanst. Kindjes uit logeren dus morgen lekker uitslapen. Fijn dat Aron en Sofie zo leuk samen kunnen spelen. De komkommer met heksenkaas ga ik ook erns proberen, is natuurlijk gezonder dan met bugles

  16/04/2016 at 1:49 am
 • Leave a Reply