Persoonlijk

Friday Favourites #41

Elke week kom ik een heleboel favoriete momentjes tegen. Momenten/items waarbij ik denk dit moet ik onthouden en met mijn lezers delen. Daarom elke vrijdag mijn friday favourites. 

Favoriet mama momentje

Gisteren lagen Aron en Sofie samen met een kussen en een dekentje op de grond. Het was zo lief! Sofie bleef heel rustig naast Aron liggen en samen hadden ze heel veel lol. Mijn moeder hart maakt op dat soort momenten heel veel sprongetjes.

Favoriete thee

In de winter ben ik ben ik dol op kruidige thee-tjes, maar zodra het weer wat beter wordt ga ik voor fruit thee. Momenteel ben ik dol op rooibos mango/perzik van pickwick. Zo lekker dat ik het de hele dag wel kan drinken.

Favoriete snack

Oreooooooo! Voor Kitchenmom (die helaas helemaal leeg is door een crash) ben ik bezig met allerlei lekkere recepten met o.a. oreo. Ik at afgelopen week dus heel veel oreo’s en ik ben er dol op! Ook Oreo paaseitjes trouwens die vond ik bij de AH.

Favoriete me-time

Ik ging gisteren naar de kapper. Ik vond namelijk een oude foto van mezelf terug met mijn haar op schouderlengte. Toen ik dit aan Robert liet zien waren wij het er over eens dat het er weer af mocht. Ik maakte direct een afspraak en genoot van het gefriemel in mijn haren haha! Ik denk dat ik mijn haar ook maar niet weer lang moet laten, ik ben er dan eigenlijk nooit blij mee.

Favoriete tv-momentje

Gisteravond was de passion op tv en stiekem geniet ik hier elk jaar heel erg van. Ik vind het een mooi muzikaal programma voor gelovigen en ongelovigen. Ze gebruiken namelijk muziek van deze tijd, en het verhaal uit de bijbel. Witte donderdag kijk ik standaard naar The Passion.

Wat was jouw favoriete moment van afgelopen week? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply henny kaldijk

  Gezellig gisteren koffie gedronken met mijn jongste dochter. Haha Joyce.
  Daarna even samen gesnuffeld in de Action.

  25/03/2016 at 6:35 pm
 • Reply Simone

  Dat ik vanochtend wakker werd en naast me dat lieve schattige slapende koppie van mijn dochtertje zag liggen. Daar smelt ik echt van. Hoe lastig de nacht ook was.

  25/03/2016 at 10:43 pm
 • Reply Marije

  Ik vond The Passion niet zo heel goed dit jaar. Ellen ten Damme zong zo vals, haha. Maar ach, het is wel vermakelijke tv 🙂 Mijn favoriete momenten afgelopen week waren de reacties op de bekendmaking van de naam van onze zoon haha.

  26/03/2016 at 7:50 am
 • Leave a Reply