Persoonlijk

Friday favourites #34

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor mijn favorieten van afgelopen week. Elke week stel ik een lijst samen met mijn favoriete snacks, films, muziek of elk ander willekeurig onderwerp. Ik neem jullie mee naar afgelopen week.

Favoriete uitje 
Op het moment dat dit artikel online komt zijn wij nog op ons vakantie adres waar we zo vertrekken. Samen met mijn schoonfamilie gingen we er even tussenuit. Ons laatste uitje met z’n drietjes. We gingen o.a. naar het bakkersmuseum in Hattem wat onwijs leuk was. Binnenkort schrijf ik hier nog een apart artikel over op mamapraat.nl 

Favoriete snack 
Oooooh damn you cravings! De laatste dagen is het verschrikkelijk wat betreft mijn cravings. Vooral koekjes moeten niet in mijn zicht staan want ik eet ze sowieso op. Inclusief bodemdrift wat betekent dat ik alles op eet haha!

Favoriete drankje 
Het is zo jammer dat ik er maagzuur van krijg maar anders dronk ik echt veel verse sap. Helaas is dit niet te doen en weet ik dat hier maagzuur van krijg. Ik beperk het dan ook tot af en toe, maar het liefst dronk ik het de hele dag.

Favoriete gedachten 
nog 33 dagen tot de uitgerekende datum!! Nog 33 dagen tot de uitgerekende datum!! Ik kan niet meer wachten en ben zo benieuwd. Excuses alvast als ik dit minimaal één keer per blog vermeld, ik heb er gewoon echt zin in.

Favoriete aankoop  
Tijdens onze vakantie ging ik naar de negenmaandenbeurs waar ik een Woezel & Pip wagenspanner van de nieuwe collectie. Hij is namelijk met licht roze. In mijn negenmaandenbeurs shoplog zal ik hem nog laten zien.

Favoriete nieuwtje 
Mijn zus heeft haar huisje! Mijn zus heeft nogal een heftige periode en sinds afgelopen week heeft ze samen met haar meisje een eigen huisje. Nu lekker klussen en straks met z’n tweetjes opnieuw beginnen. Zo fijn dat ze nu samen vooruit kunnen kijken.

Dit waren mijn favoriete momentjes van afgelopen week. Ik ben benieuwd, wat was jouw favoriete momentjes van afgelopen week? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

5 Comments

 • Reply Desiree

  Wat gaat het snel! Was t leuk in Hattem? Lekker dichtbij het mooie Zwolle 😉

  27/02/2015 at 8:04 am
 • Reply Dagmar

  Aaaaaah het gaat zo snel! Wat superleuk lieverd, heerlijk lijstje en lekker van elkaar genieten!

  27/02/2015 at 10:19 am
 • Reply Madelon

  Nog maar een maandje, wat gaat het hard!

  27/02/2015 at 10:38 am
 • Reply Vlijtig Liesje

  Mijn favoriete moment was een moment met mijn oudste zoon!

  27/02/2015 at 2:59 pm
 • Reply Kimberley

  Wat leuk voor je zus! Echt heel fijn. En ik ben benieuwd naar je shoplog van de negenmaanden beurs.

  27/02/2015 at 5:30 pm
 • Leave a Reply