Persoonlijk

Friday favourites 33

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor mijn favorieten van afgelopen week. Elke week stel ik een lijst samen met mijn favoriete snacks, films, muziek of elk ander willekeurig onderwerp. Ik neem jullie mee naar afgelopen week.

Favoriete serie 
Robert en ik zijn afgelopen week opnieuw begonnen met How i met your mother via netflix. We waren helemaal klaar met Lost en kwamen er maar niet door heen. Inmiddels hebben wij alweer één seizoen gekeken en blijf ik het leuk vinden. Ik ben benieuwd hoe vaak ik deze serie nog kan kijken zonder dat het gaat vervelen. I LOVE BARNEY! 

Favoriete snack 
Waar ik hiervoor mezelf nog netjes kon inhouden met vreemde en ongezonde cravings ben ik momenteel niet te stoppen. De snoepjes en chocolade repen zijn niet aan te slepen net als de frikadelbroodjes. Robert heeft al verkondigd dat hij niet meer met mij boodschappen wil doen aangezien ik teveel snoep in het mandje gooi. Oeps 

Favoriete gedachten 
Gisteren was ik precies 32 weken zwanger en dat betekent dat ons meisje over 10 weken gewoon al bij ons is! WAUW! Gek idee dat het eigenlijk helemaal niet zo lang meer duurt. Maar voor die tijd staan er nog wat leuke dingen op de planning. Nog ‘even’ er tussen uit, de negenmaandenbeurs en nog wat leuke afspraken met vriendinnetjes.

Favoriete vooruitzicht 
Aanstaande zondag neemt mijn zus me mee voor een zussendag, leuk! Omdat we niet samen naar de negenmaandenbeurs kunnen wil ze iets doen alleen mag ik niet weten wat we gaan doen. (note: ik haat verassingen) Maar het gaat vast een leuke dag worden.

Favoriete bezigheid 
Ik loop de laatste dagen regelmatig het kamertje van ons meisje binnen om even tussen de kleertjes te rommelen, even te kijken naar de mooie spulletjes die we al verzameld hebben. Lekker wegzwijmelen bij het idee dat op dat kamertje straks ons eigen mini meisje komt te liggen en dat de mooie kleertjes die er hangen door haar gedragen gaan worden.

Wat was jouw favoriete moment van afgelopen week? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Anne

  Wat fijn dat de uitgerekende datum nu zo dichtbij komt! Kan me de voorpret precies voorstellen, ik kan nu al niet meer wachten en moet nog wel even wat langer. How I met your mother is overigens ook 1 van mijn all time favorite series, zo lachen!

  06/02/2015 at 7:31 am
 • Reply Dagmar

  Wat vliegt de tijd toch, heerlijk idee dat jullie straks met jullie meisje herenigd zijn! Hihi dat over de boodschapjes klinkt zo grappig!

  06/02/2015 at 8:16 am
 • Reply Kimberley

  Leuk om te lezen weer! En logisch dat je niet meer mee mag boodschappen doen, haha.

  06/02/2015 at 2:13 pm
 • Reply Andrea

  Veel plezier morgen! Ben benieuwd wat jullie gaan doen!

  07/02/2015 at 9:08 am
 • Leave a Reply