Persoonlijk

Friday favourites #33

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor mijn favorieten van afgelopen week. Elke week stel ik een lijst samen met mijn favoriete snacks, films, muziek of elk ander willekeurig onderwerp. Ik neem jullie mee naar afgelopen week.

Favoriete Verassing: 
Het is natuurlijk niet moeilijk om dit op te schrijven; mijn babyshower van afgelopen zondag was echt het hoogte punt van afgelopen week. ik vond het heerlijk om in het middelpunt te staan en om heerlijk verwend te worden en leuke spelletjes te doen. Het was ook allemaal onwijs goed geregeld waardoor het heel ontspannend was. Meer lezen kan hier.

Favoriete liedje
Carrie Underwood bracht in december een nieuwe CD uit met een paar nieuwe liedjes. Waaronder het nummer Little Toy guns. Ik ben wederom weer enthousiast over het liedje. Er is nog geen één liedje geweest die ik niet goed vond/vind van haar. Leuk weetje: Carrie (zo mag ik haar nu noemen ;)) is op dit moment ook zwanger! ik ben verder geen fanfirl ofzo maar vind het wel heel tof.

Favoriete film 
Afgelopen woensdag ging ik met een groepje vriendinnen naar de film 50 shades of grey. Ik wist niet echt wat ik van de film moest verwachten en ging er vrij nuchter heen. De film viel me een beetje tegen maar dit had ik kunnen verwachten. Ik hou niet van sex in films maar meer van een verhaal, de boeken vond ik overigens wel prima om te lezen. Ik denk dat ik het prettiger vind om mijn eigen beeld te creëren bij dit Genre boeken en films. Wel ben ik benieuwd naar deel 2 & 3 helemaal met het vervelende open einde haha.

Favoriete snoepjes 
Bij mijn babyshower kreeg iedereen een bedankje mee en daar zaten super lekkere aardbeien snoepjes in. Na wat rondvragen kwam ik er achter dat het snoepjes van de Wibra zijn en ze zijn super lekker. Het zijn harde snoepjes in een hartjes vorm en je koopt een grote zak voor €1,-. De naam van het snoepje is: Sugabee Berry ze liggen in het snoep vak en zijn echte aanraders! haha

Wat was jouw favoriete moment van afgelopen week? 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply