Persoonlijk

Friday Favourites #31

jee vergat ik vorige week zomaar de Friday Favourites en afgelopen week gewoon weer. Vandaag dus ik een poging om toch een lijstje te maken met favorieten van de afgelopen tijd. Ik moet zeggen dat ik het lastig vind om niet in de herhaling te vallen maar ik ga mijn best doen. 

Favoriete vooruitzicht 
Robert heeft na morgen een stukje rust tussen twee periodes van school in. Dit is dus het perfecte moment om bezig te gaan met de baby kamer. Morgen gaan we inkopen doen samen met vrienden en daarna zullen wij beginnen met haar kamer. Niet dat we helemaal nog niks gedaan hebben, maar er moet nog genoeg gebeuren. Vooral de afwerking.

Favoriete snack 
Milkyways zijn hier nog steeds niet aan te slepen. Mmm wat vind ik die dingen lekker. Bij Aron stopte ik mezelf vol met mars-repen en nu zijn het de milkyways. Ook niet gek dat de weegschaal vanochtend +2.6 aangaf. Niet erg…

 

Favoriete liedje  
Ik ben dol op foute liedjes! Waaronder dus het liedje cheerleader je moet hem niet de hele dag luisteren maar af en toe met de speaker vol open is het een prima liedje. haha!

Favoriete bezigheid 
Ik heb de afgelopen dagen allerlei items verzameld om bezig gaan met een box-mobiel en een wagenspanner. Ik moet nog even iets halen voor mijn wagenspanner en dan kan ik ze in elkaar gaan zetten. Ben benieuwd of het een beetje word zoals ik in gedachten heb of dat ik straks als nog gillend naar de winkel ren om eentje te kopen haha!

Favoriete baby aankoop 
Samen met Aron ging ik na de controle afspraak bij de verloskundige nog even boodschappen doen en ik kon het niet laten om de HEMA in te duiken. Ik wist namelijk dat ze een aantal nieuwe items hadden voor de newborn collectie en ik wilde ze even bekijken. Terwijl ik niet kon kiezen maakte Aron voor mij een beslissing en kwamen we thuis met een roze setje. Waar ik zelf niet alles roze wil hebben is Aron er stellig van overtuigd dat meisjes roze moeten dragen.

Dit waren mijn favorieten van afgelopen week. Wat was jouw favoriete moment? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Marloes/GLAMOURMOES

  Mooie en leuke favorieten! Dat liedje is erg leuk.

  23/01/2015 at 2:29 pm
 • Reply Jess

  Lief dat Aron kleertjes voor zijn zusje uitzoekt. Sam helpt bijna iedere morgen zijn broertje aan te kleden en zoekt dan vaak kleding voor hem uit. Zo lief <3

  23/01/2015 at 3:00 pm
 • Reply Jolien

  Oh god ik haat Cheerleader, haha. 😀

  23/01/2015 at 10:01 pm
 • Leave a Reply