Persoonlijk

Friday favourites #30

Het is vrijdag en ons weekend is begonnen! Nu Aron geen peuterspeelzaal meer heeft op vrijdag  hebben wij als gezin drie dagen weekend WOEI! Friday favourites is even een tijdje weg geweest, door de december blogs besloot ik hem een paar weekjes niet te plaatsen maar ga het nu weer elke week delen. Favoriete serie 
Ik heb nashville helemaal uitgekeken, in hoeverre het op netflix staat. En moest dus opzoek naar iets anders. In mijn aanbevolen lijstje kwam ik Life unexpected tegen. Een serie over een 16 jarig meisje die al jaren in de pleegzorg heeft gezeten en uiteindelijk weer bij haar echte ouders komt te wonen. Het is een comedy en hij is echt onwijs leuk om te kijken. Ik kijk elke avond een paar afleveringen en ik raad het iedereen aan haha!

Favoriete drankje
Oh help, het maagzuur is hier sinds een paar dagen niet weg te denken en drinken is een ramp (eten overigens ook maar oké). Ik drink bijna alleen nog water en melk al het andere geeft mij maagzuur bah! Ik iemand die niet snel naar de medicatie grijpt, maar als dit nog tot het einde zo doorgaat dan ben ik bang dat hier toch rennies in huis gaan komen.

Favoriete zwangerschapsaankoop 
Voordat wij naar Utrecht gingen kocht ik bij de prenatal een Senzy. Dit is een kruik die je met stroom opwarmt en het gaat allemaal super snel. Door de harde buiken heb ik hem al regelmatig gebruikt en het is een heerlijk ding! Ook neem ik hem regelmatig mee als ik naar bed ga, lekker warm!

Favoriete mama momentje 
Jullie konden het al lezen en hoe verdrietig ik ook was, ik ben onwijs trots op Aron. Al de hele week gaat hij naar school zonder te mopperen en kan elke keer niet wachten tot hij opnieuw heen mag gaan. Hij heeft er plezier in ondanks dat hij het wel onwijs spannend vindt. Dat doet mij goed! Ook is zijn eetlust verdriedubbeld sinds hij naar school gaat. Hij eet werkelijk de hele dag door en werkt veel brood en avondeten naar binnen.

Wat was jouw favoriete moment van afgelopen week? 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

7 Comments

 • Reply Miranda

  Leuk om je favorieten te lezen! Wij kijken nu nog naar de nieuwe afleveringen van suits op Netflix. Daarna hebben we nog een paar nieuwe van homeland maar dan ben ik weer op zoek naar iets nieuws. Life unexpected klinkt leuk!

  09/01/2015 at 7:09 am
 • Reply Milou

  Je hebt ook Antagel wat super goed tegen maagzuur werkt.. Maarja, dat moet weer via de HA en apotheek, haha. Ik hoorde van collega’s in het ziekenhuis dat hun daar echt bij zweerde tijdens hun zwangerschap. :p

  09/01/2015 at 10:05 am
  • Reply Joyce

   Toevallig kregen wij gisteravond tijdens mijn eerst pufclubje te horen dat antagel goed werkt. Ik hoorde dat je dit bij de apotheek kon halen en niet perse via de HA. Mocht het te erg worden ga ik het zeker overwegen. Nu werkt melk nog voldoende gelukkig.

   09/01/2015 at 10:11 am
   • Reply Milou

    Ohhh dat is al helemaal mooi! Nou ja, toevallig dat het daar ook ter sprake is gekomen haha!

    09/01/2015 at 10:36 am
 • Reply Kimberley

  Leuk om te lezen! Mijn favoriete mama momentje afgelopen week, was shoppen met mijn dochter voor haar verjaardag 🙂

  09/01/2015 at 12:18 pm
 • Reply Rowan

  Ik heb ook nog een goede serie tip voor je, the fosters! Echt een hele mooie en leuke serie

  09/01/2015 at 5:07 pm
 • Reply Aanhetlijntje

  Oh wat vind ik het toch vervelend dat het aanbod op Netflix verschillend is in België of Nederland.

  Ps: Leuke blog heb je, ik zet je meteen in mijn volglijst

  09/01/2015 at 7:12 pm
 • Leave a Reply