Comments (7)

Leuk om je favorieten te lezen! Wij kijken nu nog naar de nieuwe afleveringen van suits op Netflix. Daarna hebben we nog een paar nieuwe van homeland maar dan ben ik weer op zoek naar iets nieuws. Life unexpected klinkt leuk!

Je hebt ook Antagel wat super goed tegen maagzuur werkt.. Maarja, dat moet weer via de HA en apotheek, haha. Ik hoorde van collega’s in het ziekenhuis dat hun daar echt bij zweerde tijdens hun zwangerschap. :p

Toevallig kregen wij gisteravond tijdens mijn eerst pufclubje te horen dat antagel goed werkt. Ik hoorde dat je dit bij de apotheek kon halen en niet perse via de HA. Mocht het te erg worden ga ik het zeker overwegen. Nu werkt melk nog voldoende gelukkig.

Ohhh dat is al helemaal mooi! Nou ja, toevallig dat het daar ook ter sprake is gekomen haha!

Leuk om te lezen! Mijn favoriete mama momentje afgelopen week, was shoppen met mijn dochter voor haar verjaardag 🙂

Ik heb ook nog een goede serie tip voor je, the fosters! Echt een hele mooie en leuke serie

Oh wat vind ik het toch vervelend dat het aanbod op Netflix verschillend is in België of Nederland.

Ps: Leuke blog heb je, ik zet je meteen in mijn volglijst

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP