Persoonlijk

Friday Favourites #29

Happy friday everyone! Ik breng mijn vrijdag deze week door bij Aron op de peuterspeelzaal want hij viert zijn vierde verjaardag vandaag. Hierna nog twee keer heen en dan sluiten wij dit tijdperk af (reikt zichzelf een tissue aan). Maar nu eerst mijn favorieten van afgelopen week op een rijtjes. Kijk je mee? 

Favoriete snack
Ik deed boodschappen met mijn zus en zag dat ze bij de aldi de kerstkrans koekjes weer had. Mmm die hadden mijn ouders eerder ook altijd thuis en zijn super lekker. Ik nam een pak mee waar inmiddels niks meer van over is gebleven haha! Oeps!

Favoriete uitje 
Lekker kneuterig, maar samen met mijn moeder en zus had ik afgelopen maandag een avondje bloemschikken. Wij doen dit altijd samen rond de kerst en ook deze keer deed ik weer mee. We maakten een soort kerstboom die nu mooi staat te pronken op de vensterbank. Gezellig met lampjes erin alsof het een echte boom is. haha!

Favoriete event 
Woensdag 10 december hadden wij een event van Netflix, super leuk en goed georganiseerd. Ik heb voor morgenvroeg een verslag ingepland staan van het event waarin ik jullie alles vertel. Wij gingen met z’n drietjes heen en hadden een super leuke dag samen. Zo fijn om samen te genieten, de komende tijd staan er veel leuke events op de planning waar ik echt zin in heb. (lees: Disney on ice!!)

Favoriet mama-momentje 
Aron heeft gister zijn zusje voor het eerst gevoeld. Wat een bijzonder momentje! Ik moest mijn tranen inhouden en even 100% genieten van Aron zijn enthousiasme. Wat een heerlijk mannetje, hij was zo blij dat hij haar ook eindelijk gevoeld had. Hij sprong richting de keuken en vertelde Robert vol trots dat hij Moempie gevoeld had, zo lief!

Favoriete boek 
Ik ben begonnen in het boek Laat me jou zijn van Petra Kruijt. Een super fijne chicklit! Ik heb nog maar een klein deel gelezen, maar ik kan niet wachten om straks (als ik de traktatie ooit nog af krijg) op de bank te kruipen en te gaan lezen in het boek. De perfecte ontspanning.

Wat was jouw favoriete moment van afgelopen week? 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply henny kaldijk

  wat mijn favoriet moment was , dat ik veel op Aron hebt gepast zodat papa en mama hun studie ,werk kunnen voortzetten.
  Met liefde gedaan, gisteren zaten we samen aan tafel en zegt Aron opeens,
  Oma ga je mij ook missen, want ik ga na de basisschool en kan ik niet meer zoveel bij jouw komen.
  met een brok in mijn keel, want zal het missen.ik zei ja Aron dat denk ik wel,niet meer samen boodschappen doen, knutselen of bankhangen filmpje kijken. Maar als troost zegt hij maar kom nog wel bij jouw hoor.
  en kreeg een dikke knuffel en kus

  12/12/2014 at 10:10 am
 • Reply Jess

  Wat bijzonder dat Aron zijn zusje voor het eerst heeft gevoeld. Het gezicht van Sam toen hij Jim voelde schoppen in mijn buik was onbetaalbaar. Zo lief!

  12/12/2014 at 10:41 am
 • Reply Kimberley

  Echt super dat Aron nu zijn zusje gevoeld heeft! En Woehoe Disney on Ice, haha.

  12/12/2014 at 3:24 pm
 • Reply Manon

  Wat fijn dat Aron jullie meisje nu ook heeft kunnen voelen! Ik hoop dat je een fijne ochtend hebt gehad bij hem op de peuterspeelzaal. Zal best wennen zijn straks. En wat leuk dat jullie naar Disney on Ice gaan. Ik ben er jaren geleden ook geweest en heb er toen zo van genoten. Echt supermooi om te zien! Veel plezier alvast!

  12/12/2014 at 7:37 pm
 • Leave a Reply