Comments (4)

wat mijn favoriet moment was , dat ik veel op Aron hebt gepast zodat papa en mama hun studie ,werk kunnen voortzetten.
Met liefde gedaan, gisteren zaten we samen aan tafel en zegt Aron opeens,
Oma ga je mij ook missen, want ik ga na de basisschool en kan ik niet meer zoveel bij jouw komen.
met een brok in mijn keel, want zal het missen.ik zei ja Aron dat denk ik wel,niet meer samen boodschappen doen, knutselen of bankhangen filmpje kijken. Maar als troost zegt hij maar kom nog wel bij jouw hoor.
en kreeg een dikke knuffel en kus

Wat bijzonder dat Aron zijn zusje voor het eerst heeft gevoeld. Het gezicht van Sam toen hij Jim voelde schoppen in mijn buik was onbetaalbaar. Zo lief!

Echt super dat Aron nu zijn zusje gevoeld heeft! En Woehoe Disney on Ice, haha.

Wat fijn dat Aron jullie meisje nu ook heeft kunnen voelen! Ik hoop dat je een fijne ochtend hebt gehad bij hem op de peuterspeelzaal. Zal best wennen zijn straks. En wat leuk dat jullie naar Disney on Ice gaan. Ik ben er jaren geleden ook geweest en heb er toen zo van genoten. Echt supermooi om te zien! Veel plezier alvast!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP