Persoonlijk

Friday Favourites #28

Happy Friday everyone! De eerste vrijdag van december, en de dag waarop in vele huizen pakjesavond gevierd gaat worden. Ook bij ons in huis vieren we pakjesavond vanavond, maar nu eerst een terugblik op de afgelopen week. Wat waren mijn favoriete momentjes. 

Favoriete uitje 
Woensdagavond ging ik samen met mijn zus naar Dotan, ik kreeg voor haar het kaartje voor mijn verjaardag. Super gezellig, vooraf even lekker samen gegeten en daarna door naar het Oosterpoort voor een fijn concert. Het was inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik iets alleen deed met mijn zus dus het was wel weer hoog tijd.

Favoriete thee 
Hoera! De herfst thee ligt al een tijdje weer in de winkel, maar afgelopen week spotte ik ook de winter glow. En dat is toch echt wel mijn favoriete thee smaak. Het jammere is alleen dat ik niet veel van die thee mag en ik dus de rest van de dag met groene thee/rooibos thee opgescheept zit. Die inmiddels mijn neus wel uitkomt.

Favoriete boek 
Ik heb hem uit! Het boek Vertrikt! Ik wist eerst niet wat ik van het boek moest vinden, maar ik vind hem bijzonder en een aanrader. Er komt nog een recensie van online maar mocht je hem nog op je kerstlijstje willen zetten dan zeg ik DOEN! Het is een meeslepend verhaal.

Favoriete zwangerschaps-craving 
Ik weetneit of het echt een favoriet is aangezien het echt een verschrikkelijk ongezonde craving is. Maar ik heb onwijs genoten van een aantal oliebollen afgelopen week. Zo erg! Normaal eet ik ze helemaal niet zo veel, zo vroeg al in het jaar. Maar als ik alleen al aan de oliebollenkraam denk krijg ik er zin in. Gelukkig zit hij niet om de hoek en kan ik mezelf prima beheersen (kuch).

Favoriete muziek 
Glee Christmas staat bij mij non-stop aan. Heerlijk al die verschillende kerst liedjes. Ook speel ik regelmatig de liedjes van Micheal Buble af, maar Glee blijft toch favoriet. Op spotify en youtube heb je allerlei afspeellijsten waar je een aantal uur muziek plezier mee kunt hebben, haha!

Wat was jouw favoriete moment van afgelopen week?

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Els

  Leuk om te leZen :-)! Die thee is ook echt lekker! Mijn moment van de week is vanavond. Vieren we thuis Sinterklaas :-)!

  05/12/2014 at 8:01 am
 • Reply Jolien

  Mmmm, oliebollen! En kerstmuziek! <3

  05/12/2014 at 8:50 am
 • Reply Dagmar

  Oeee nu ben ik zo nieuwsgierig geworden naar de thee! Gauw rennen naar de winkel <3

  05/12/2014 at 10:25 am
 • Leave a Reply