Persoonlijk

Friday Favourites #27

Happy friday everyone! Het is weer vrijdag en dat betekent dat het tijd is voor mijn wekelijkse favorieten. En met de december periode die heel dicht bij komt worden mijn favorieten steeds meer in kerst style. haha! 

Favoriete Sinterklaas cadeautje 
Aron mocht dinsdag op woensdag zijn schoen zetten en ik vond het wel leuk om Angel Sand in zijn schoen te doen. Ik had dit al gekocht bij babyshop@home. Samen met een setje figuurtjes zorgt dit voor veel speel plezier. Het is echt bijzonder spul en binnenkort zal ik er ook nog uitgebreid artikel over schrijven.

Favoriete huis item 
Eindelijk hebben wij weer eetkamerstoelen haha! Afgelopen zomer verkochten wij onze oude eethoek + stoelen en maakte Robert een nieuwe eethoek voor ons. Tot afgelopen week hadden wij nog geen perfecte stoelen gevonden, maar inmiddels staan er vier hartstikke leuke stoelen van de Kwantum om de tafel heen die ook nog eens lekker zitten. Nu hoeven wij ons in ieder geval niet druk te maken of er wel genoeg zit plekken zijn voor Aron zijn verjaardag haha!

Favoriete DIY 
Kerst is de tijd van het jaar dat mijn hoofd overstroomt met DIY ideetjes. Mijn eerste creatie konden jullie al zien (advent kalender) En de rest volgt vanaf maandag, vanaf 14:00 uur staat er namelijk tot aan kerst elke middag een leuk kerst gerelateerd artikel/filmpje online. Mijn favoriete DIY van afgelopen week was het werken met houten schijven.

favoriete liedje(s) 
Dat ik dol ben op de kerst dat weet je inmiddels wel denk ik, daarom speel ik ook al een paar weken non-stop de kerst liedjes van Glee af. Zo heerlijk! Ik luister de liedjes via spotify. Aron is het alleen niet met de liedjes eens, hij luistert liever naar Coole Piet Diego.

 Wat was jouw favoriete moment van afgelopen week?

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Nicky

  Leuke overzichtje! Kerst is inderdaad de tijd van het jaar om lekker bezig te zijn met DIY. Wat fijn dat jullie eindelijk heerlijk zittende stoelen gevonden hebben.

  28/11/2014 at 10:11 am
 • Reply Liliane

  Ik ben benieuwd naar het Angel Sand.
  Iemand op mijn blog vroeg zich af of het een beetje lijkt op het kinetische zand waar ik over schreef, dus je review moet ik lezen!
  Alvast een fijn weekend!

  28/11/2014 at 12:15 pm
 • Reply Anne Solveig

  Dat zand is zo gaaf, haha!

  28/11/2014 at 8:44 pm
 • Leave a Reply