Persoonlijk

Friday favourites #26

Happy Friday everyone! Nog één dag en dan is het eindelijk weekend! Voor mij is het vandaag al weekend en hopelijk kan ik hier dubbelop van genieten. Afgelopen week was een crafty week met veel leuke voorbereidingen voor KERST! Haha ik kan niet wachten tot het zover is. 

Favoriete Crafty moment 
Ik ben druk bezig met de voorbereidingen voor kerst. Zo komt er weer een Christmas Countdown op mijn blog en dit kost toch wat voorbereidingstijd. Ik begin er dus nu al mee zodat ik vanaf 1 december leuke kerst gerelateerde blogs kan plaatsen. Mijn favoriete craft moment van afgelopen week was het begin van mijn Advent Kalender. Ik heb een leuke dingen doen advent kalender gemaakt voor Aron en met de hulp van pinterest een hele leuke gemaakt. Morgen laat ik hem zien op mijn blog.

Favoriete film 
Ik heb afgelopen week, voor mijn doen, veel films gekeken via netflix. Zo ontdekte ik onder andere dat de film Pitch Perfect op netflix staat. Wauw! Wat een ontzettend feel good film zeg!! Ik heb onwijs genoten van de film en raad hem dan ook echt aan om te gaan kijken. De film bevat veel leuke liedjes, op een mooie manier verwerkt. Maar ook is het gewoon een fijne feel good film met een tikkeltje mean girls gehalte.

Favoriete liedje 
Ben je er klaar voor? Mijn favoriete liedje van afgelopen week is de 2014 variant van Feed The World. Ik ben altijd dol op kerstmuziek en kan er elke keer weer van genieten wanneer er een nieuwe Band Aid liedje gemaakt wordt. Dit jaar was het weer zover, ondanks dat de reden van het liedje niet leuk is kan ik er wel erg van genieten.

Favoriete mama-momentje 
Samen met mijn gezin naar de intocht van Sinterklaas. Ik ben zelf niet opgegroeid met sinterklaas. Ik vond het overigens onwijs leuk en kon genieten van Aron. Hij genoot onwijs van de intocht, hoe kan het ook anders; Coole Piet Diego was er! Inmiddels horen wij hier in huis veelvoudig de liedjes van Coole Piet Diego, leuk!

Favoriete tv programma 
Ik ben vaak niet dol op de Nederlandse televisie, veel drama en aandachttrekkerij. Maar het programma met open armen vind ik onwijs mooi. Ik kijk alle afleveringen en zit elke keer weer met tranen in mijn ogen te kijken. Onwijs mooi dat adoptie bestaat! Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik blij ben dat ik mijn eigen kindjes ter wereld mag zetten, want zo’n adoptie proces lijkt me onwijs zwaar.

Wat was jouw favoriete moment van afgelopen week? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Els

    wat een leuke favorites. Ik ben benieuwd naar je advent kalender. Wil die ook voor mijn vriend maken :), aftellen tot verhuizen! Mijn favoriete moment van de week was het heerlijk paardrijden op mijn favoriete pony :)!

    21/11/2014 at 8:04 am
  • Leave a Reply