Persoonlijk

Friday favourites #25

Favoriete liedje 
Ooh mama’s hebben jullie dat nieuwe nummer van Jim Bakkum al gehoord? Klein? Het is zo’n prachtig nummer. Ik hoorde hem een paar weken geleden voor het eerst bij de Dino Show en toen liepen de tranen al over mijn wangen, maar toen ik hem afgelopen week weer hoorde moest ik gewoon hard huilen. Waarom precies, dat lezen jullie vanmiddag.

Favoriete mama momentje 
Afgelopen dinsdag liepen wij sint maarten en Aron had er echt onwijs veel zin in. Zo leuk om te zien dat hij kan genieten van de tradities en dagenlang liedjes oefent. Tijdens het lopen ging het ook onwijs goed, hij zong netjes een liedje en zei overal dankjewel. Precies zoals ik het graag zie haha!  Ik ben benieuwd hoe het morgen gaat tijdens de intocht van Sinterklaas.

Favoriete drankje 
Ooh ik heb eindelijk weer eens een Vanilla Latte van de Starbucks gehad, lekkerrrrrrrrrrrr! Ik kan daar dus echt zo van genieten. Maar doordat ik niet zo vaak meer op het station kom, krijg ik er vrijwel nooit meer eentje. Dus elke mogelijkheid grijp ik aan haha.

Favoriete mijlpaal 
Gisteren was ik 20 weekjes zwanger, een hoogtepunt (wederom) want ik ben nu op de helft. Tenminste dat noemen ze zo. Moempie kan natuurlijk ook eerder of later komen waardoor ik nu al over de helft ben of nog niet. Ach laten we het makkelijk houden en gewoon zeggen dat ik op de helft ben, haha!

Favoriete gedachten
Nog maar 6 weekjes tot kerst! Woehoee! Ik ben al inspiratie aan het opdoen en leuke projectjes aan het uitvoeren, want net als vorig jaar komt er weer een Joyfromjoyce christmas countdown! Lekker 24 dagen lang toe leven naar het moment van kerst, ik kan niet wachten om het online te zetten, haha!

Favoriete boek 
Ik ben begonnen in het boek Verstrikt van Eveline Karman. Ik ben nu op 1/3 maar heb het gevoel dat ik er nog steeds moet inkomen. Hopelijk veranderd dit nog snel. Zodra ik het boek uit heb komt er natuurlijk een recensie over online,maar ik moet er eerst maar eens doorheen komen haha.

Wat was jouw favoriete moment van afgelopen week? 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Dagmar

  Wauw wat een mijlpaal en wat gaat de tijd toch snel, heerlijke favorites <3

  14/11/2014 at 9:35 am
 • Reply Manon

  Word altijd zo vrolijk van je Friday favourites. Fijn dat Aron zo genoot van Sint Maarten, dat komt morgen met de intocht vast ook helemaal goed. En wat een mijlpaal, 20 weken al! Ben ook heel benieuwd naar je Christmas countdown! Kan echt genieten van alle feestdagen.

  14/11/2014 at 3:14 pm
 • Reply Miss Mags

  erg mooi liedje !

  15/11/2014 at 9:33 pm
 • Leave a Reply