Persoonlijk

Friday favourites #23

Hello friday! Jeetje vliegt de tijd bij jullie ook zo? Morgen zitten we gewoon alweer in november, bizar! Afgelopen blog stond mijn blog een beetje in het teken van ons baby meisje, maar ik probeer volgende week toch echt even weer “gewoon” te doen. haha! Maar nu eerst tijd voor mijn favorieten.

Favoriete Liedje 
Vrijdagavond zat ik muziek te luisteren terwijl ik aan het bloggen was en toen kwam het liedje van Mr. Probz voorbij. Toen ik het liedje luisterde kreeg ik opeens een heel sterk gevoel dat ik een meisje in mijn buik heb groeien. Toen dit zaterdag bleek te kloppen, en ik het liedje nogmaals hoorde stroomden de tranen over mijn wang.

I know what it feels like
Swimming through the stars when I see her
And I don’t need air because I breathe her
I know what it feels like

Favoriete mama momentje 
Aron die vraagt tegenwoordig elke avond vol enthousiasme of ik hem wil voorlezen. Ik vind het zo leuk dat hij dat vraagt, en dat hij ook echt geïnteresseerd luistert. Ik zelf vind voorlezen ook echt leuk om te doen, en doe het dan ook bijna elke avond.  Heerlijk!

Favoriete drankje 
Afgelopen zaterdag kreeg ik op een verjaardag taksi, ik had dat al jaren niet meer gehad. Zo lekker! Ik kocht maandag tijdens het boodschappen doen gelijk twee pakken, maar merkte dat het geen succes is. Ik krijg er namelijk mega dorst van, boehoe! Dan maar weer lekker thee drinken uit mijn kerstmok.

Favoriete aankoop 
Ik heb mezelf afgelopen week nog goed kunnen inhouden. Maar mijn favoriete aankoop is toch echt het blauwe jurkje van Babyface die te zien was in mijn shoplog. Het is tot dusver het meest schattige jurkje die ik heb gekocht voor Moempie. Er zullen natuurlijk nog een boel jurkjes volgen, maar voor nu is dit het meest schattige wat er in haar kamertje hangt. 

Favoriete snack 
Hoi Chocolate Chip cookie, Hoi Robert die er eentje meenam van de starbucks. Haha! Gisteren kwam Robert uit school met een chocolate chip cookie van de starbucks, zo lekker! Die van de HEMA, van het buffet zijn ook super lekker. Die zijn ook zo lekker zacht nog in het midden, mmm!

Favoriete kledingstuk 
Ik pas (eindelijk) mijn positie kleding haha, vorige week vertelde ik al over mijn liefde voor mijn positiebroek. Vanaf gisteren heb ik er een nieuwe liefde bij, namelijk mijn positie shirt. Niet strak en gewoon lekker fijn.

Wat was jouw favoriete moment van afgelopen week? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

6 Comments

 • Reply Dagmar

  Aah zo leuk deze favorieten en het lijkt mij heerlijk om elke avond voor te lezen, supergezellig <3

  31/10/2014 at 10:12 am
 • Reply Pauline

  Ahh, heel mooi liedje! Soms kunnen teksten zo doordringen…

  31/10/2014 at 11:45 am
 • Reply Sanja

  Wat een leuk liedje! Het voorlezen lijkt mij ook onwijs leuk! Wij willen ermee beginnen als Luka 3/4 maandjes is

  31/10/2014 at 2:50 pm
  • Reply Joyce

   Ja leuk! Lezen is zo goed, ik deed het vanaf dat Aron een half jaar was. heerlijk! <3

   01/11/2014 at 9:21 am
 • Reply Miss Mags

  ik ben ook dol op mijn positiekleding, alleen loop ik daar eigenlijk al in vanaf week 6, althans op dat moment alleen de positiebroeken. Taksi vind ik ook erg lekker, ik krijg er alleen maagzuur van, dus ook hier halen we het niet meer in huis.

  31/10/2014 at 3:18 pm
  • Reply Joyce

   Ja zit lekker hé! VInd het alleen wel lastig om leuke kleding te vinden haha

   01/11/2014 at 9:20 am

  Leave a Reply