Persoonlijk

Friday favorites #35

Voor de lezers die mij al langer volgen komt dit misschien wel bekend voor. Ik ga namelijk weer beginnen met mijn Friday Favourites! Vorig jaar hield ik het 34 weken vol, maar stopte toen ik zwanger was.

Favoriete bezigheid 

Momenteel zijn Robert en ik bezig met een poppenhuis voor Sofie. Niet dat ze er al mee kan spelen, maar ik vind het zo leuk staan op haar kamer. Afgelopen zomer tikte ik al een poppenhuis op de kop. En nu zijn wij er mee bezig om hem een upgrade te geven.

Favoriete snack 

Ik ben echt dol op zeeuws spek met een blokje kaas. Lekker met een wijntje erbij een een portie netflix. Het is alleen zo mega slecht voor je! Vanaf aanstaande maandag ik weer bodieboosten en dan zal dit niet zovaak meer gebeuren. Het is tijd om die kilo’s te laten verdwijnen.

Favoriete drankje 

Een golden oldie is hier weer favoriet. ‘S avonds een lekker drankje en nee geen wijn! Ik kies voor een lekkere Safari Jus of Safari cola. Net als “vroeger” haha! Oh en ook echt niet elke avond hoor.

Favoriete nieuwtje 

Ik kreeg afgelopen week van de Albert Heijn een super leuk pakketje! Namelijk de Aller Hande kerstbox. Zo leuk en lekker! Ik ga hier binnenkort nog iets over delen. Je kunt hem bestellen via de Albert Heijn en hij kost €69,- voor 4 personen.

Favoriete liedje

Dat ik groot fan ben van Carrie Underwood hoef ik denk ik niet te vertellen. Onlangs bracht ze een nieuwe CD uit en ik draai hem bijna dagelijks. Het bovenstaande liedje, what i never knew i alway wanted is mijn favoriete liedje van haar nieuwe CD.

Favoriete serie 

Momenteel kijken Robert en ik samen naar Sons of anarchy. Een serie over een motorbende. Robert heeft de serie al heel vaak gezien ik alleen af en toe een afleveringen. Leuk om samen dus nog eens te gaan kijken :).

 

Dit waren mijn favorieten van afgelopen week. Ik ben benieuwd naar jullie favoriete moment van afgelopen week. Laat je het weten in de reacties? 

 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

5 Comments

 • Reply Simpel, met een snufje liefde

  Leuke favorieten! Ik ben heel benieuwd naar het poppenhuis.

  27/11/2015 at 9:29 am
 • Reply Sanja

  Leuke favo’s! Ik ben erg benieuwd naar de poppenhuis voor Sofie!

  27/11/2015 at 11:36 am
 • Reply Malou

  Ik kende dat liedje nog niet, maar hij is inderdaad heel leuk 🙂

  27/11/2015 at 11:49 am
 • Reply Jodi

  Ben benieuwd naar jullie poppenhuis. Heerlijk dat je dan zelf weer even klein mag zijn

  27/11/2015 at 1:34 pm
 • Reply mommysworld

  Leuk leuk deze rubriek!! Enn ik doe met je mee om vanaf maandag wat extra kilo’s eraf te krijgen. (ik de 5 die ik aangekomen ben) haha dat word nog wat.. ga nog even extra veel snaaien dit weekend 😉

  28/11/2015 at 2:19 pm
 • Leave a Reply