Happy momlife

spruit 2
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Fleur test Spruit verse babyvoeding

De eerste hapjes van Fleur hebben wij inmiddels gegeven. Ik vind het erg leuk om onze kinderen nieuwe etenswaren te laten proeven en dat is natuurlijk het allerleukst bij een baby aangezien het voor een baby allemaal nieuw en onbekend is. Ik mocht samen met Fleur Spruit babyvoeding proberen. En dit bleek een groot succes. 

Verse hapjes van Spruit 

Spruit maakt hapjes die volledig vers zijn en zorgt ervoor dat je als ouders iets meer tijd over blijft houden voor leuke dingen met het gezin. De hapjes worden namelijk kant-en-klaar bij je afgeleverd. De hapjes worden ingevroren bij je afgeleverd, dus het enige dat jij moet doen is het hapje uit de vriezer halen om te ontdooien en daarna het hapje op warmen. Ideaal toch? Spruit kun je bestellen vanaf 4 maanden. Ze houden rekening met hoeveelheden en hoe erg het gepureerd moet zijn. Ook over de ingrediënten denken ze na.

Je kunt kiezen voor 9-14- of 18 maaltijden die 1 keer per maand worden bezorgd. De maaltijden kunnen 3 maanden in de vriezer bewaard worden en na ontdooien kunnen ze 48 uur in de koelkast staan. De maandboxen zijn er voor de leeftijd van 4-8 maanden, 812 maanden en vanaf 12 maanden. Hierin zit een verschil de structuur maar ook de ingrediënten.

Onze ervaring 

Wij kregen de hapjes binnen en ik heb er direct twee ontdooit in de koelkast. Daarna even opwarmen in de magnetron en smullen maar. En dat smullen gebeurde! Fleur eet heel goed en dat komt waarschijnlijk ook door haar reflux. Een bakje van 120 gram gaat zo op bij haar. Lekker hoor! Er zijn ook dagen geweest dat ik het bakje in tweeën deelde en ze er dan twee keer van ging eten. Wij ontvingen een box met 9 maaltijden en de maaltijden hadden de volgende ingrediënten:

  • Wortel – Pastinaak – Basilicum
  • Broccoli – Spinazie
  • Courgette – Bloemkool – Doperwt

Fleur was helemaal fan van de wortel-pastinaak – basilicum variant. Zo leuk om haar zo te zien smikkelen. Ik vind het ideaal om de vriezer hebben liggen op dagen dat wij of iets ongezonds eten dat ik niet kan pureren voor Fleur, of gewoon voor als het even lekker makkelijk is. Een aanrader voor iedere moeder!

Zelf proberen?

Wil je meer weten over SPRUIT of een proefbox aanvragen? Klik hier om een maandbox te bestellen en maak het jezelf makkelijk, zonder dat je bang bent dat je kleine dingen binnen krijgt die niet nodig zijn. Ik ben fan!

Ken jij SPRUIT al of wil je het ook graag en keer proberen? 

Facebook Comments

Share this post