Fashion Kids fashion Meisjeskleding

Fleur in Sweet Petit by Prenatal

Het blijft altijd leuk om voor je kinderen kleding te shoppen. Ik vind het shoppen voor de meiden het leukst en laat het shoppen voor Aron graag aan Robert over. Van Prenatal kreeg ik een cadeaubon om een setje kleding te shoppen voor Fleur bij hen. Een paar keren per jaar lanceren ze een Sweet Petit by Prenatal collectie en deze kleding doet zijn naam eer aan. Ik vind de kleding echt geweldig en vond het dan ook geen straf om iets uit te zoeken voor Fleurtje. 

Sweet petit by prenatal heeft een collectie voor pasgeboren baby’s, jongens, meisjes en voor peuters. Heel leuk, want hierdoor kan ik straks Fleur en Sofie soort gelijke kleding aantrekken en dat vind ik stiekem (oké helemaal niet stiekem) best wel schattig. Voor nu heb ik dus alleen iets voor Fleur uitgekozen, iets dat helemaal bij mijn smaak past. Ik hou wel van een beetje schattige kleding en ik ben dol op herfstkleuren. De lijn van Sweet Petit by prenatal van dit moment bevat dan ook prachtige herfstkleuren.

Als eerste koos ik de basis uit haha, dit moest een schattig jurkje worden. Ik vind jurkjes bij newborns schattig lijken zolang ze maar van een zacht stofje zijn. Het jurkje dat ik vond of eigenlijk is het een salopette jurk heeft een mooi oker kleurtje. Fleur heeft voornamelijk roze kleding dus dit is goed voor de afwisseling. Het is een heel zacht stofje en hij is te koop vanaf maat 50 t/m maat 98. Dus Fleur en Sofie zouden hem beide aan kunnen. Ik koos voor een maatje 56, omdat Fleur bij veel kleding maat 50 er al uitgroeit.

En dan de rest. Ik koos voor een shirtje met een leuk kraagje om er onder te dragen. Het shirtje is gemaakt van elastisch katoen en voelt heerlijk zacht aan. De stof heeft een licht ecru kleurtje en een roze/oranje werkje erin. Hij past heel goed onder de salopette.

En om de outfit af te maken deed ik er nog een mooie maillot onder. Volgens de webshop was ie lichtgrijs, maar ik vind hem zelf aardig donker. Niet dat het erg is, want dit past ook prima bij de outfit. De maillot zit goed bij Fleur en kan ze ook nog een tijdje aan. Dat vind ik zelf altijd wel prettig met maillots, dat het combinatie maten zijn.

De Sweet Petit collectie heeft nog meer leuks! Niet alleen voor meisjes, maar ook zeker voor jongens. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan ook zeker even in de webshop van Prenatal of breng een bezoekje aan de Prenatal. #loveprenatal 

Dit blog bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen
Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply