Happy momlife

fleur 19 maanden
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Fleur is 1,5 jaar oud!

Het is een tijd geleden dat ik een update gaf over hoe het nu met Fleur gaat. Ik krijg regelmatig de vraag of het slapen al beter gaat tijd voor een update over Fleurtje dus en hoe leuk is het om dit te doen wanneer ze 18 maanden is.

Hoe gaat het slapen?

Het slapen van Fleur blijft een dingetje, maar het is niet meer iedere nacht raak. Het is eigenlijk 50/50 gedurende de week. Vaak is het wel ergens aan te koppelen, maar weinig aan te doen. Zo was ze vorige week heel veel aan het hoesten en moest ze daarvan overgeven. Door het hoesten en overgeven was ze dus heel vee aan het huilen, super zielig! Maar er zijn ook voldoende nachten om bij te tanken, lekker half om half dus. En als ze huilt of onrustig is dan is er niks fijners dan lekker samen in bed knuffelen.

En het eten?

Eten met Fleur is echt heerlijk! Ze lust alles wat wij haar geven en ze eet ook nog eens heel goed. Zo goed dat wij zelfs met grote regelmaat een extra bord voor haar vullen met eten. Ik moet hier met boodschappen doen wel echt aan wennen hoor, want ze eet zoveel dat ik niet meer uitkom met de standaard boodschappen. Alleen brood eten is niet zo haar ding en dat herken ik wel. Ik hou ook absoluut niet van brood haha!

En verder… 

Is het echt een heerlijk kind die zich mega snel ontwikkelt. Super leuk natuurlijk, maar hierdoor mis ik mijn kleine baby nog wel meer haha (hoe rot de eerste periode ook was). Ze kan al best veel woordjes zeggen (vind ik) en kan zichzelf steeds beter duidelijk maken. Buitenspelen is groot favoriet bij haar net als haar happy horse konijn haha! Wel is ze vaak ziek de laatste tijd, maar dat is iedereen geloof ik. niet iets waar ik mij veel zorgen over maken aangezien ze verder wel vrolijk is.

Facebook Comments

Share this post