Happy momlife

bampidano 2
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Fleur in Bampidano

Sjonge jonge wat vliegt Fleur door haar kleding heen! Bij haar geboorte 11 weken geleden moesten wij maatje 50 nog omslaan een paar weken later begonnen wij met maatje 56 en inmiddels zit mevrouw in maatje 62 en vliegt ze daar denk ik ook doorheen. Een goed teken natuurlijk, want dan groeit ze goed! Fleur ontving van het merk Bampidano een super lief pakje en ik maakte voor het eerst kennis met dit merk. 

Bampidano is een Nederland kledingmerk met draagbare baby en kinderkleding. De kleertjes zijn soepel waardoor je kids er makkelijk in kunnen bewegen tijdens het spelen. De collecties worden in eigen huis gemaakt door Liliane Heijmerink, wat onze kleding een sterke en eigen uitstraling geeft. Bampidano heeft diverse modellen kleding waaronder fijne basics met een creatieve details. De kleertjes zijn te koop van maat 50 t/m 152 en de collecties zijn makkelijk te combineren met elkaar. Dit vind ik altijd erg fijn als merken dit hebben. Zo hoef je niet heel veel verschillende items te koop om te kunnen variëren. Bampidano is niet alleen te koop in Nederland, maar ook België, Duitsland en Spanje verkopen de collecties.

Wij kregen dus een setje binnen van Bampidano en ik mocht hem zelf uitkiezen. Ik koos voor een jurkje met een legging en ik ben erg blij met het setje. Het stofje is lekker zacht en soepel waardoor je het makkelijk kunt aantrekken bij je pasgeboren baby. Ook zitten er aan de bovenkant knoopjes waardoor je het jurkje makkelijk over het hoofd kunt trekken. De kleertjes hebben geen harde naden en ik merk dat ik dat ook wel heel prettig vind. Soms hebben baby pakjes echt een harde boord met een harde naad erin en ik kan mij niet voorstellen dat dit lekker ligt voor je kindje.

Qua maat valt Bampidano eigenlijk precies zoals het hoort. Fleur heeft op de foto een maatje 56 aan en was op de foto net over op maat 56. De mouwtjes waren hier nog lekker lang en het broekje had ook nog lekkere lange pijpjes. Helemaal goed dus! Ik ben erg tevreden over het merk en vind het ook echt een aanrader voor kleintjes vooral door het zachte stofje en de mooie pasvorm. Meer over Bampidano en de verkooppunten vind je op hun website.

Facebook Comments

Share this post