Happy momlife

bampidano 4
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Fleur in Bampidano

Toen Fleur nog een klein Fleurtje was had ontving ze voor het eerst een setje kleding van het merk bampidano. Een heel mooi werk dat ook nog eens mooi aansluit. Inmiddels ligt de nieuwe collectie in de winkels en mocht ik voor Fleur een nieuw setje uitzoeken. Ik koos voor een lekker roze setje en hij staat haar echt geweldig al zeg ik het zelf. Ze draagt op de foto maat 68 en dit zit eigenlijk prima voor haar. 

Fleur heeft de pech dat ze veel kleding van Sofie aan krijgt. Doordat Sofie een klein meisje was en Fleur een lange dame zitten ze in dezelfde periode in dezelfde kleding. Super handig voor mij natuurlijk want het scheelt een garderobe aanschaffen Op dit moment. Hierdoor heeft ze dus eigenlijk voornamelijk kleding aan dat al van Sofie geweest is. Soms heb ik wel de behoefte dat ze iets nieuws aan krijgt hoor. Maar als het niet nodig is het natuurlijk zonde om te doen.

Onlangs mocht ik een setje kleding uit de nieuwste bampidano collectie uitzoeken en koos iets uit voor Fleurtje. Een mooi roze gestreepte broek, met een wit shirtje met een soort bloemetjes erop, dit zelfde patroontje zit ook in de bijpassende haarband. Over het shirtje koos ik nog voor een bolero aangezien het nog geen korte mouwen weer was en is. Een leuke combinatie! Fleur draagt het setje in maat 68 en het zit nog prima! Vooral de mouwtjes zijn lekker lang en het broekje heeft de goede maat/pasvorm.

Over Bampidano 

Bampidano is een Nederland kledingmerk met draagbare baby en kinderkleding. De kleertjes zijn soepel waardoor je kids er makkelijk in kunnen bewegen tijdens het spelen. De collecties worden in eigen huis gemaakt door Liliane Heijmerink, wat onze kleding een sterke en eigen uitstraling geeft. Bampidano heeft diverse modellen kleding waaronder fijne basics met een creatieve details. De kleertjes zijn te koop van maat 50 t/m 152 en de collecties zijn makkelijk te combineren met elkaar. Dit vind ik altijd erg fijn als merken dit hebben. Zo hoef je niet heel veel verschillende items te koop om te kunnen variëren. Bampidano is niet alleen te koop in Nederland, maar ook België, Duitsland en Spanje verkopen de collecties.

Facebook Comments

Share this post