Comments (34)

Ik doe heel graag mee..

Facebook: An Na
Instagram: newyorkje88

Doe super graaag mee. Jou verhaal komt me zo bekend voor onze jongste is namelijk net zo fruit gepureerd geen probleem maar avond eten ja dat wel ook geven wij het in stukjes en nu gaat het super. Zo’n eet set zal hier ook dan goed uitkomen.

Mijn dochtertje is 8 maand en at wel giet patatjes maar fruit vond ze maar niets. Om ze toch iets te laten eten heb ik haar eens wat banaan gegeven en plots at ze wel wat fruit. sindsdien wil ze als wij eten ook steeds mee eten en krijgt hij dus geregeld wat om mee te eten aan tafel. Dit bordje lijkt me handig want momenteel durf ik ze nog geen bord te geven uit schrik dat ze het op de grond gooit…

Zo’n eetset lijkt me super fijn voor onze dochter Lotte. De rapley methode lijkt me ook spannend om te gebruiken

Ik doe graag mee voor onze tweeling van 11 maanden. Zei wilden in het begin ook erg slecht eten. Vooral Elin was een drama. Na veel geduld en ook stukjes aan te bieden eet ze nu eindelijk goed.

Ik zou heel graag mee willen doen voor ons bijna 1 jarige mannetje… Die beter eet van een leuk bordje…. Maar de meeste hier zijn al 10 jaar oud

Wat leuk dat je hier een blog over schreef want ik wil ook graag de Rapley methode proberen. Ik heb er al veel rond gelezen. Ik ben wel nog van plan om een kinder EHBO te volgen want dat stelt me dan toch meer gerust. Met welke stukken groenten en fruit ben jij begonnen? Vind je in het boek ook uitleg terug hoe je het eten best kan snijden en aanbieden? Ik doe trouwens graag mee voor ons zoontje Mauro. Bijna 3 maanden

Wat een lief setje! Mijn kleine meisje zal er graag gebruik van maken, ze wil alles nu al zelf doen en weet precies welk bordje van haar is. Ze heeft nu een oud setje wat we al hadden, iets nieuws echt van haar is natuurlijk nog veel mooier!

Wat schattig! Ik doe graag mee voor mijn kleine meisje!

Demi krijgt haar avondeten het liefst nog steeds gepureerd. Ik heb al een paar keer geprobeerd haar met de pot te laten mee-eten, maar elke keer eindigt het er dan in dat alles op de grond ligt en dat ze dan hooguit 1 hap op heeft. Weet niet zo goed wat ik daarmee moet. Moet ik het langer achter elkaar volhouden? Het ‘langste’ dat ik het nu vol heb gehouden is drie dagen achter elkaar, maar toen werd ze dus ook steeds om 4/5 uur wakker omdat ze hongerig was (normaal slaapt ze wel tot 8 uur). Brood eet ze gewoon en stukken fruit ook. Het is dus echt een avondeten ding. Daarnaast vindt ze het ook geweldig om haar bord of bakje steeds op de grond te gooien. Een bakje met een zuignap is misschien dus we een fijne toevoeging aan ons kinderservies. Dus ik doe graag mee aan de winactie.

Ik doe graag mee voor mijn kleinzoon, super leuk zo’n eigen setje

Grappig dat dat zo kan verschillen per kind! Leuk dat je zo in aanraking komt met Rapley. Ik vond het in het begin wel spannend, en iets later vooral vervelend hoe het CB hamerde op hoeveelheden eten terwijl dat bij Rapley toch anders werkt. Maar uiteindelijk een prima eter gekregen.

Wat een leuk eet setje ! Onze dochter eet nu een paar maandjes lekker mee en heeft helemaal nog geen “eigen set”. Dit zou erg goed van pas komen! En handig dat het in de vaatwasser kan! 🙂 en handig dat het antislip is en een zuignap heeft, vliegt het tenmiste niet meer heel de keuken rond 🙂

Ohhhhh wat een snoepje setje. Heel erg leuk voor mijn neefje of nichtje! Ik word voor het eerst tante dus ik doe heel erg graag mee! Nog nooit tante wel al 3 keer oma! Ik was tienermoeder 28 jaar geleden en mijn zusje wordt 40 31 juli. En als het goed is mama rond 26 augustus voor het eerst!

Wat een supercute eetsetje, daar maak ik graag kans op voor mijn nichtje! Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie) en Instagram (Truusje26).

Wat leuk,ik doe graag mee voor mijn zoontje,super leuk zo’n setje

Leuk voor mijn dochter

Superleuk setje, doe graag mee.

Mijn zoontje eet helemaal zelf en ik mag hem niet meer helpen. Hij krijgt ook kleine stukjes en eet ook alles wat wij eten. Wat een lief servies. Ik doe mee voor mijn zoontje..

Heel leuk eetsetje, ideaal voor onze meiden♡ doe dus graag mee!:)

Superieur zo’n setje. Mijnkleinzoon is gek op Sophie. Zijn knuffeltje, Sophie, gaat overal mee naar toe, dus ook naar zijn bonusoma. Ik doe graag voor hem mee.

Voor mijn dochter Sophie die dol is op eten (heeft ze niet van een vreemde) maar wel duidelijk haar voorkeuren heeft. Alles met een mooi kleurtje is interessant

Dit zou geweldig zijn voor ons nichtje Tess omdat zij altijd zo’n grote fan is van tante Linda

ik doe mee voor ons dochter

Ik doe graag mee voor mijn oppaskindje! Superleuk!

prachtige set! heb nu een zoontje van 6,5 maand dus ben nu met stukjes brood bezig… jeetje wat is dat kokhalzen eng!!! Pffff goed om te lezen dat het er bij hoort en dat ze er zelf van leren.

Die set zou ik dan ook heel graag willen gebruiken voor zn stukjes brood en straks voor zn water in de beker

Wat een schattig serviesje.
Graag doe ik mee voor mijn jongste kleindochter.
Ik heb geen Facebook en Instagram, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.

Ik doe mee voor Ronan van 1 jaar: heeft hij bij Oma ook een setje!

Ik zou het aan mijn buurvrouw geven als kraamcadeau

Voor mijn beste vriendin die afgelopen zondag bevallen is van haar eerste kindje; een dochter!

Ik doe graag mee voor mijn kleine meid, ik zou hier zo blij mee zijn!

leuk voor de kleien van mijn vriendin heeft ze ook haar eigen bord en beker net als haar broer en zus

Onze meis van 9 maanden eet inderdaad ook stukjes eten, ipv gepureerd. Gaat goed!
Alleen…. haar bord wil nog wel eens op de grond vallen, omdat ze nog niet weet dat ze die moet laten staan!
Ik hoop dat het met het Sophie-setje gelijk opgelost is!

Zeer zeer zeer schattig. Wat zou dat een leuk kraamcadeautje zijn voor mijn nu hoogzwangere vriendin!!!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP