Happy momlife

IMG_0092
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Fleur haar babyshark / onderwater verjaardag

Het is inmiddels alweer even geleden dat ons lieve Fleurtje 2 jaar is geworden en zoals je van mij gewend bent probeer ik een verjaardag zoveel mogelijk in thema te doen. Fleur is al tijden fan van Baby Shark en een feestje in dit thema kon dan ook niet ontbreken.

Ik probeer altijd zoveel mogelijk aansluiting te vinden en haal dit bij diverse winkels weg. Deze keer heb ik de meeste items bij What a Wonderful Day weg. Ik werk zelf graag met ballonnen als decoratie en een ballonnenboog kon dan ook niet ontbreken tijdens dit feestje. Dit was de eerste keer dat ik gebruik maakte van een kit om een ballonnenboog te maken. Er zitten verschillende maten ballonnen in die gemakkelijk kunt bevestigen. Wel handig om dit op te blazen met een pomp anders ben je een aardige tijd bezig. Aan de achterkant van de ballonnenboog had ik een gordijn gemaakt.

Er moest natuurlijk ook gedronken worden. De bekers was ik vergeten te kopen en kocht mijn zus snel bij de supermarkt om de hoek. De bordjes in de vorm van een haai en schelp kocht ik ook bij What a Wonderful Day. Helemaal passend bij het Baby Shark thema. Zonder dat het te veel in een enkel thema gedrukt wordt. De blauwe servetten en de schelp servetten komen hier ook weg. Zijn ze niet leuk? En daarnaast staat het ook nog eens heel gezellig samen.

Fleur haar verjaardagsoutfit was natuurlijk ook een belangrijk onderdeel. Het rokje en de legging komen van de Wibra. Het shirtje liet ik drukken bij Just4You op facebook. Ik had een voorbeeld aangeleverd en ze maakte een perfect shirtje voor Fleurtje erbij. helemaal in het thema. Omdat het best fris was had Fleur er nog een grijs vestje over heen.

En ook de taart was natuurlijk helemaal in het thema. De bovenste taart is gemaakt door Oma Mien de bonus oma van onze kinderen. Het is een cookie taart in de vorm van een 2 met natuurlijk decoratie van Baby Shark! Hoe tof is dat? In december voor Aron zijn verjaardag ga ik hem zelf decoreren, ik ben benieuwd! De onderste taart bestelde ik bij de taartenbakkers van AH en was verbazingwekkend lekker. Heel lekker vers aan de binnenkant en hij werd thuis bezorgd. Voor Aron zijn verjaardag bestellen wij weer hier!

Verder had ik nog haaien snoepjes in bakjes gedaan en snoepjes uit Duitsland die qua kleur goed passend waren bij het feestje. Voor het avondeten hadden wij broodjes met burgers/braadworst en mijn pastasalade. Deze maak ik altijd op feestjes en is iedere keer een groot succes.

Het feest was een groot succes! Fleur vond de versiering geweldig en ik vond het weer leuk om samen te stellen. Op naar het volgende feestje!

Facebook Comments

Share this post