Happy momlife

Fleur 8 maanden 5
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Fleur 8 maanden

8 maanden, vandaag is Fleur alweer 8 maanden bij ons en wat gaat ze opeens hard! Waar ik mij de eerste maanden druk maakte of ze wel aankwam en groeit kan ik nu geen nieuwe kleding in haar kast leggen of ze past het al niet meer. Ze vliegt door haar kleding heen. Het gaat hard heel hard. En ik kan niet ontkennen dat ik deze maand één of meerdere traantjes liet gaan.. 

Mijn laatste baby 

Fleur is onze laatste baby, for sure! En dat besefte ik mij de afgelopen maand heel goed. Ik merkte dat ik nooit meer een hele kleine baby ga hebben en dat ik het stiekem wel jammer vind. Niet jammer genoeg om nog een baby te krijgen, maar wel jammer. Ik merk ook dat ik alles heel erg in mij opneem om, om te kunnen herinneren en dat ik regelmatig denk sh*t.. dat was mijn kleine baby. Ze is nog wel klein maar kan heeeeel veel dingen!

Eerste tandje(s) 

Afgelopen maand kwamen er binnen no time 2 tandjes doorzetten. Wij zagen ze al een tijdje zitten, maar ze wilden maar niet doorkomen. Gelukkig kwamen ze na een paar spuitluiers wel door haha! Inmiddels heeft ze dus twee tandjes die steeds meer in zicht komen en dat ziet er zo schattig uit! Ik smelt er van haha! Tenzij ze in mijn vinger bijt.

Staan 

En toen ging ze een paar dagen geleden opeens staan in haar bedje.. En echt de tranen liepen over mijn wangen niet alleen van trots, maar ergens was ik ook verdrietig dat mijn baby groot aan het worden is en dat ze ondanks de ellendige eerste weken en maanden het toch allemaal maar even doet. Dat ze van magere baby die ziek over kwam is gegaan naar een lekkere spekkie. Ik ben een rijk mensen en gezegend met drie prachtkinderen, maar de tijd mag van mij wel iets minder snel voorbij gaan.

Eten 

Eten blijft een beetje een dingetje. Flesvoeding gaat er prima in. (5x 180 cc + 6 schepjes). Fruit dat ze in de ochtend krijgt gaat ook goed alleen de groente is een ramp.. Ze heeft hier vaak last van en spuugt het uit. Heel vervelend voor beide partijen. Gelukkig gaat de rest van wat ze van ons krijgt wel goed. Dus wij blijven gewoon regelmatig proberen op verschillende tijdstippen.

Op naar de 9 maanden, ik vind dat ik minimaal 12 maanden mag hebben voor het ontzwangeren  :p

 

Facebook Comments

Share this post