Happy momlife

Fleur 1 1
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Fleur 12 maanden oud (1 jaar update!)

HIEPERDEPIEP HOERAAAAA! Afgelopen woensdag werd Fleur 1 jaar en vanaf nu is er dus geen baby meer hier in huis. De afgelopen maanden heb ik iedere maand een update geschreven over Fleur haar ontwikkeling en hoe het met haar gaat en dit moet ik natuurlijk afsluiten met de aller laatste update. 

Los lopen? 

Oké ik begin met een mijlpaal, want de week voor haar verjaardag liep voor iedere dag meerdere keren meerdere losse stapjes. Begon ze met 2 stapjes waren het de dag voor haar verjaardag 6! Zo knap! Stiekem mocht ze van mij pas loslopen na haar eerste verjaardag, maar ik vond het ook wel erg leuk en was misschien wel het meest enthousiast van ons allemaal. Het zal niet lang duren en dan loopt ze hier door het huis heen en rennen er drie monstertjes om de tafel heen.

Eten & Drinken 

Inmiddels zijn de flessen bijna volledig afgebouwd een enkele keer komt ze nog voor een nachtelijke drinksessie. Echt zo fijn dat de nachten nu over het algemeen over zijn. Als ontbijt krijgt ze 2 broodjes met fruit/groente spread en een bekertje melk. Daarna krijgt ze stukje fruit met wat sap en tussen de middag weer een broodje. ’s Middags krijgt ze nog een tussendoortje en dan is het alweer tijd voor het avond eten. Aangezien mevrouw 8 tanden en 4 kiezen heeft kan ze alles al wel mee eten, super handig! Na het eten nog een toetje en een beetje melk.

Slapen! 

Slapen is toch wel een dingetje geweest het afgelopen jaar. Maar oo wat doet ze het nu goed. Ze gaat om 19:00 uur op bed en is vaak tegen 23:00 uur nog even wakker en slaapt daarna de hele nacht door. Tegen 07:00 uur staat ze te roepen in haar bedje en is het tijd om de dag te beginnen. Tegen half 10/10 uur is ze weer moe en slaapt ze tot ongeveer 12 uur. En dan gaat ze nog een keer om half 3 op bed tot 5 uur. Een dikke slaapkop is het!

En verder…

Verder is het gewoon echt een heerlijk meisje! Ze is zo vrolijk en gezellig en ondernemend en gewoon leuk! Ik ben echt gezegend met drie leuke monsters. Fleur heeft al aardige boevenstreken en ik ben benieuwd wat ons nog te wachten staat de komende maanden/jaren.

Op naar het tweede levensjaar! Ik ga niet meer maandelijks update, maar zal zo nu en dan eens bij kletsen over onze dreumes! 

Facebook Comments

Share this post