Happy momlife

Fleur 1 maand
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Fleur 1 maand oud | Update

Aah wat gaat de tijd snel! Gingen de laatste weken van mijn zwangerschap mega langzaam gaat het nu opeens heel snel. Kleine Fleur is alweer 1 maand oud. En het voelt echt een beetje onwerkelijk. Voor mijn gevoel is ze er net twee weken haha. Tijd voor een update over hoe het met Fleur gaat en ook hoe het met mij en de rest van het gezin gaat. 

Fleur 1 maand

Wat een onrustige start hebben wij gehad. De eerste week heeft Fleur volop borstvoeding gehad en deed ze het daar ook heel goed op. En daarna ging het even ruk. Vanwege mijn gezondheid moest ik stoppen met borstvoeding en moest Fleur over op de kunstvoeding. Wat een ellende bracht dat met zich mee zeg! Ze begon echt mega te spugen en was hierdoor heel onrustig. Ik probeerde van alles om haar rustig te krijgen en uiteindelijk werkte een prematuur speen op haar fles. Ze spuugt nu nog wel eens maar niet meer de hele dag. Een hele verademing dus! Verder mogen wij eigenlijk niet klagen. Fleur ligt graag bij mij en dat vind ik prima. Zo krijgen wij een band en baby’s ruiken nu eenmaal heel lekker haha! Ik draag haar veel in mijn draagdoek waar ze meestal heerlijk in slaapt. Een heerlijk tevreden meisje dus! Helemaal nu de voeding goed geregeld is en het spugen voorbij is. Fleur heeft ons haar eerste lachje ook al laten zien wat en heerlijk moment is dat!

Mama 

Met mij gaat het ook eindelijk een stuk beter. Ik heb echt even de tijd nodig gehad om bij te komen van alles, maar sinds dat Fleur niet meer spuugt heb ik de rust gevonden die ik nodig gehad. Ik kan weer lekker veel lachen en geniet ook van alles wat er gebeurd en wat ik meemaak met mijn gezin. Ook nu ik weer aan het werk ben gaat het lekker. Ik merk dat ik veel rust krijg door het schrijven en wil ook (zoals altijd) van alles delen. Er zitten gewoon te weinig uren in de dag om alles te doen wat ik wil en moet doen. Mijn gezin heeft natuurlijk prioriteit nummer één! Maar daarnaast zijn er nog zoveel anderen dingen die ik ook wel doen en delen. Over 2 weken mag ik ook weer sporten en daar kijk al naar uit sinds de bevalling. Ik heb echt zin om rustig aan weer meer in beweging te komen en weer lekker in mijn vel te zitten door de lichamelijke beweging. Geen doelen, maar eerst gewoon bewegen. Ik hoef niet veel te doen om weer op mijn ‘start’ gewicht te komen, want ik kwam er achter dat er nog maar 2 KG aan zit, super fijn!

En de rest

De rest van het gezin is al helemaal gewend aan de komst van Fleur en zijn echt dol op haar. Kusjes en knuffels komt Fleur niet te kort. Het is heerlijk om te zien hoe de kinderen met hun nieuwe zusje bezig zijn. Als ze ’s ochtends uit bed komen zoeken ze haar direct en als ze thuis komen ook. Heerlijk om te zien! Ook tijdens het eten zeggen ze beide vaak dat Fleur ook aan tafel moet zitten. Gelukkig hebben wij daar de Stokke Tripp Trapp + newborn set voor die wij kregen van Stokke. Dit is echt ideaal!!

Het gaat goed met ons allemaal en het is echt genieten nu met ons kleine meisje. En wauw 1 maand alweer, wat vliegt de tijd voorbij! 

Facebook Comments

Share this post