Entertainment Films/Series

Film nieuws: Nijntje, minions en brandweerman Sam

Naast Netflix zijn wij hier in huis ook dol op DVD’s. Samen op zondag een leuke film kijken of op de momenten dat Aron vermoeid uit school komt. Ook voor Sofie zette ik onlangs een leuke DVD op. Daarom deel ik de drie nieuwste DVD’s bij ons in huis. 

Nijntjes Avonturen groot & klein

Nijntjes avonturen, groot en klein is een verfrissend nieuwe animatieserie gebaseerd op de iconische verhalen van Dick Bruna. Elke aflevering vertelt hoe Nijntje samen met haar vriendjes de wereld om haar heen ontdekt. Vol herkenbare thema’s uit het leven van jonge kinderen en gezellige liedjes om mee te zingen. Met vrolijke kinderstemmen en de warme vertelstem van Pierre Bokma. Nijntjes avonturen groot & klein is leuk voor de allerkleinsten. Wie is er niet groot geworden met Nijntje? De DVD koop je o.a. bij bol.com 

Film: Minions 

Spin-off van Despicable Me met Sandra Bullock waarin de gele minions een nieuwe meester zoeken.
Het verhaal begint in de jaren zestig, voordat ze in dienst waren van professor Gru. De gele mannetjes hebben geen schurken om te helpen en gaan naar een conventie om een nieuwe meester te zoeken. Daar aangekomen vechten ze voor het recht om Scarlet Overkill te dienen. Wie kent ze niet? Die gekke gele monsters. Tegenwoordig kom je er niet meer omheen en na het zien van de film Minions wil je er niet eens meer om heen. Je koopt de DVD o.a. bij bol.com.

Film: Brandweerman Sam – Helden van de Storm

Welke jongen is niet fan van Brandweerman Sam? Hier in huis hebben wij in ieder geval een grote fan! Alle DVD’s van brandweerman worden veelvoudig bekeken en nagespeeld met zijn LEGO brandweercollectie. Bij de nieuwe DVD van brandweerman Sam komt hij weer te hulp. Het is een drukke boel op de stranden van Piekepolder. Een aantal dorpsbewoners hebben Brandweerman Sam zijn hulp hard nodig wanneer ze in de problemen komen. Zo raakt Mandy met haar boot gestrand op zee nadat haar mast afbreekt. Brandweerman Sam komt natuurlijk weer te hulp. De DVD van koop je o.a. bij bol.com. 

Heb jij één van de bovenstaande films thuis al bekeken? 

 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply