Happy momlife

moederdag
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Fijne moederdag!

Lieve mama’s die mijn blog lezen, ik wens jullie allemaal een hele fijne Moederdag! Stiekem hoop ik dat je dit blog aan het lezen bent terwijl je nog in bed ligt terwijl er beneden in de keuken word gerommeld. 

Mama zijn is het meest zware, maar ook het meest dankbare dat ik mag doen. Er gaat dan ook geen dag voorbij dat kan dankbaar ben voor wat ik in mijn huis heb rondlopen en tuurlijk soms baal ik ook echt wel van de chaos wat het met zich mee brengt. Maar ik zou niet anders meer willen. Mama zijn is hard werken er voor zorgen dat je kleintjes groot worden (gelukkig met de beste man aan mijn zijde). Ik heb veel opgegeven om te kunnen moederen en ik hoef niet perse terug naar het moment dat ik alles wel kon doen. Ik ben een stuk gelukkiger nu ik 24/7 bij mijn kinderen mag zijn. Oké soms mogen ze best even uit logeren hoor haha!

Vandaag is het Moederdag en Aron kijkt er al de hele week naar uit. Afgelopen week zei hij “Mama zondag op Moederdag mag jij de hele dag rustig aan doen. Dan maken wij een lekker ontbijtje voor je en kijken we een film die jij graag wil zien.” Toen ik vertelde dat Moederdag er helaas iets anders uit zag was hij best teleurgesteld. Maar vanmiddag gaan wij er echt wel even van genieten samen, met een film op de bank. Ik ben benieuwd wat hij voor mij op school gemaakt heeft, maar de woorden die hij afgelopen week tegen mij zei kunnen niet overtroffen worden met een cadeau. Lieve mama jij bent de liefste mama van de hele wereld! <3. 

Lieve mama’s ik wens jullie allemaal een fijne Moederdag toe! Dat jullie allemaal verwend mogen worden met een heleboel kusjes en knuffels van jullie kroost en op bed mogen gaan met een dankbaar gevoel.

Facebook Comments

Share this post